ניסיון ראשון שלי בבצק סוכר

• הוסף לסימניות
המון זמן אני חולמת להתנסות עם בצק סוכר,
וכלפעם אני דוחה את זה מחוסר זמן....
אז חול המועד הגיע ואיתו הסגר, אין לאן לצאת ואין מה לעשות...
החלטתי שזו הזדמנות טובה למימוש החלום...
הבת שלי הרוויחה עוגת יום הולדת מעוצבת

אשמח להערות ;)

צפה בקובץ המצורף DSC01510.jpg

• הוסף לסימניות
זה נסיון ראשון???????????
מדהים.
צופה לך עתיד גדול
תתמידי בזה כי יש לך את זה בגדול.

• הוסף לסימניות
עוגה מהממת!!!

• הוסף לסימניות
וואו!!!
עוגה מדהימה, ואם לא היית כותבת שזה ניסיון ראשון לא היייתי מעלה את זה על דעתי אפילו.

• הוסף לסימניות
וואו!
לא להאמין שזה פעם ראשונה, הייתי נותנת לך כמה שנין במקצוע בכיף...
זהו, תתחילי לקחת הזמנות

• הוסף לסימניות
איזה מפרגנות אתן...
כיף להעלות לכאן ;)

• הוסף לסימניות
עוגה מהממת!!
פיסול מדויק!!!

• הוסף לסימניות
העוגה עשתה לי חשק להשקיע קצת בתמונות...
(אני יודעת שיש בעיה בתאורה - צלמות תתעלמו :confused:)
happy birthday chaya.jpg

• הוסף לסימניות
עוגה מהממת!

רואים את הלב שהשקעת, עד הפרטים הקטנים!!!

• הוסף לסימניות
וואוו מדהים, עהודה יפיפיה ונקיה (מאתגר נראלי בבצק סוכר) יש לך טעם טוב וידיים טובות.. אהבתי ממש עוגה מתוקה במיוחד (תרתי משמע)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יואווווווווווווווו
זה מושלםםםםם!!!
א"א להאמין שזה מבצק סוכר!
יש לך עתיד גדול בתחום!
תצליחי!!!

• הוסף לסימניות
לכזאת נסיכה
העוגה בהחלט מתאימה :)

ממש אהבתי, גוונים נהדרים
ודיוק שעושה כיף בעיניים!

תמשיכי ליצור
תמשיכי לשתף!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה