כללי ניסיון שונה קצת

• הוסף לסימניות
ראיתי שבדוגמה הקודמת לא כל כך ראו שזה פרפר, אז ניסיתי עוד משהו
אני כבר מתבלבלת לגמרי... זה נעשה טוב יותר או שרק מתקלקל?

קבצים מצורפים

• עוד אפשרו5ת.jpg
    KB 74.6 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הפס הכחול למעלה לא מספיק טוב. תחפשי איך לסדר את זה אחרת. השאר מעולה!

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
יותר טוב מהקודמים.

וגם אני חושב שצריך לעשות משהו עם הפס הכחול.

• הוסף לסימניות
עכשיו יש תחושה של חופש! לי קצת מפריע שהכיתוב יוצא מהצללית של הפרפר, למעלה את יכולה לתת לפס הכחות קצת אלכסון, או גל, ולהוריד טיפה את הטקסט.

• הוסף לסימניות
וואוו! הרבה יותר טוב!
ועוד מעט יגידו שיש פה עדריות(למי שעוד זוכר)
בקודם הרעיון היה יותר מיוחד אבל לא מספיק ברור, בעיקר לקהל היעד שזה מופנה. אל תגעי!

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב

מה דעתך לנסות לעשות את הפרפרים
בפרספקטיבה שיראה כמו שטיח לספרים?
נראה לי שכדאי לנסות את הטקסט תנסי לצבוע בלבן ושלא יחרוג מהפרפרים

• הוסף לסימניות
ממש שיפור גדול,
וסליחה שאני פורצת גבולות העדריות [בצחוק]
אבל בכל זאת אני חושבת שהפרפר העליון צריך להראות טיפה יותר משוטח,
כי ככה זה מוזר שהוא דו מימדי ועליו יש ספר תלת מימד.
תני לו גם קצת פרספקטיבה מתאימה.

לדעתי בכל אופן.

בהצלחה רבה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה