נכתב ע"י רבקי פרידמן;1242609:את מרשה לי להציע לך עיבוד זוהר יותר? משהו בצבעים מת לי פה..(סתם תרפיה של 2 וחצי דקות אחרי יום מטורף) אני בטוחה של קובץ מלא אפשר להגיע לתוצאה טובה יותר בלי להיות על גבול השרוף כמו אצלי בלחי בצד שמאל
צפה בקובץ המצורף 191894
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1242609:את מרשה לי להציע לך עיבוד זוהר יותר? משהו בצבעים מת לי פה..(סתם תרפיה של 2 וחצי דקות אחרי יום מטורף) אני בטוחה של קובץ מלא אפשר להגיע לתוצאה טובה יותר בלי להיות על גבול השרוף כמו אצלי בלחי בצד שמאל
צפה בקובץ המצורף 191894
נכתב ע"י RacheliM;1242662:אם היית מצלמת יותר משמאל הפנים היו מוארות נכון...שימי לב שאין לה אף נקודת אור בעיניים..
תפיסה יפה!
תודה! זה לא שלי בעקרון(בעקיפין אולי כן..נכתב ע"י RacheliM;1242662:ותתחדשי על הציוד...!
נכתב ע"י השקעה;1242915:עליתי איזו ואני מאושרת מהאי גרעיניות של המצלמה אבל צילמתי עם ה WB הרגיל שלי שבד"כ יוצא צבעוני מאוד ועדיין הצבעים קרירים (כאן עוד חיממתי בעריכה)
אולי יש הבדל בעניין הזה בין המצלמות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים