ניסיון...

• הוסף לסימניות
התנסות עם צמצם מאוד פתוח בלי פלאש, מחר אנסה את זה עם פלאש...יש לי עוד שאיפות בכיוון הזה, זה ממש התחלה

קבצים מצורפים

• 2PNG.png
    KB 744.2 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
איזה כיף זה תמונה טבעית, כנה, ולא מאולצת, מלאכותית ותאטרלית.

• הוסף לסימניות
תאורה רכה ועדינה - תוצאה ממש יפה!

• הוסף לסימניות
את מרשה לי להציע לך עיבוד זוהר יותר? משהו בצבעים מת לי פה..(סתם תרפיה של 2 וחצי דקות אחרי יום מטורף :) ) אני בטוחה של קובץ מלא אפשר להגיע לתוצאה טובה יותר בלי להיות על גבול השרוף כמו אצלי בלחי בצד שמאל
צפה בקובץ המצורף 191894

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1242609:
את מרשה לי להציע לך עיבוד זוהר יותר? משהו בצבעים מת לי פה..(סתם תרפיה של 2 וחצי דקות אחרי יום מטורף :) ) אני בטוחה של קובץ מלא אפשר להגיע לתוצאה טובה יותר בלי להיות על גבול השרוף כמו אצלי בלחי בצד שמאל
צפה בקובץ המצורף 191894

יפה ומוסיף, אבל מה קרה בעיניים?

• הוסף לסימניות
הבהרתי כנראה מידי הרבה... עבדתי על זה בדיוק 2 דקות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1242609:
צפה בקובץ המצורף 191894

בגדול יפה בעיקר הבהרת נכון? העיניים יצאו בעיבוד לא טבעיות, השאיפה הבאה שלי בעצם זה תמונה בנתונים כאלה עם פנים יותר בהירות בצילום עצמו, אולי פלאש צדדי יגשים לי את זה.. מבחינת צבעים כנ"ל נראה לי שאני אעלה WB פעם הבאה, זה התנסות בתנאים חדשים מבחינתי, גם בציוד שהוא לא הציוד הרגיל שלי אבל הכל עניין של תרגול..

• הוסף לסימניות
אם היית מצלמת יותר משמאל הפנים היו מוארות נכון...שימי לב שאין לה אף נקודת אור בעיניים..
תפיסה יפה!
ותתחדשי על הציוד...!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1242662:
אם היית מצלמת יותר משמאל הפנים היו מוארות נכון...שימי לב שאין לה אף נקודת אור בעיניים..
תפיסה יפה!

נכון יש תמונות שיותר הצליחו מבחינת האור בעיניים אבל היא לא פרגנה כאלה פרצופים כי היא היתה עסוקה בריצות ולא היה זמן כ"כ

נכתב ע"י RacheliM;1242662:
ותתחדשי על הציוד...!
תודה! זה לא שלי בעקרון(בעקיפין אולי כן..;)), זה אבא שלי פרגן לעצמו אבל זה יעמוד לרשותי בארועים והמצלמה הרגילה שלי תבוא לגבות

• הוסף לסימניות
הייתי חייבת לנסות גם בבוקר

עליתי איזו ואני מאושרת מהאי גרעיניות של המצלמה אבל צילמתי עם ה WB הרגיל שלי שבד"כ יוצא צבעוני מאוד ועדיין הצבעים קרירים (כאן עוד חיממתי בעריכה)
אולי יש הבדל בעניין הזה בין המצלמות?

קבצים מצורפים

• 5PNG.png
    KB 690.7 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1242915:
עליתי איזו ואני מאושרת מהאי גרעיניות של המצלמה אבל צילמתי עם ה WB הרגיל שלי שבד"כ יוצא צבעוני מאוד ועדיין הצבעים קרירים (כאן עוד חיממתי בעריכה)
אולי יש הבדל בעניין הזה בין המצלמות?

הרבה יותר מוצלח מהראשונה....!

• הוסף לסימניות
יופי
אני מת על הכיוון הזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה