כללי ניסיונות חדשים לסקיצות לכריכת הספר

• הוסף לסימניות
כהמשך לאשכול הזה:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=45025

בעקבות ההערות וההכוונות שלכם, ניסיתי לפנות לכיוונים חדשים.
זרקתי כאן כמה וכמה רעיונות, אף אחד מהם אינו מעובד בכלל, כרגע מעניין אותי רק לדעת אם משהו מאלה נראה לכם מוצלח מבחינת - סמליות (ולא משנה אם אתם מבינים את הרעיון או לא, השאלה איך מתרשמים מן הכריכה) ומבחינת משיכת תשומת לב וגרימת עניין וסקרנות.

שוב - מובן שכל הסקיצות כאן הן ניסיונות ראשוניים בלבד, ללא עיבודים וללא השקעה בעיצוב. השאלה אם יש כאן רעיון שכדאי להמשיך איתו.

תודה רבה על הכוונותיכם החשובות!

(מספור הסקיצות: 1 2 3
4 5)

קבצים מצורפים

• כל הדוגמאות.jpg
    KB 732 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הראשונה מעניינת, אך אולי נראית ככריכה לספר בישול.
השלישית נותנת אוירה. ייתכן שזה כיוון טוב.
כדאי שתמספרי את הסקיצות, זה יקל על המגיבים.

• הוסף לסימניות
אהבתי את השני.
אבל הוניל לא נראה וניל...אולי ציפוי לבן?

• הוסף לסימניות
גם אני אהבתי את הראשון
אולי תעשי לזה כותרת מענינת כדי שלא יראה ספר בישול.

• הוסף לסימניות
הראשון משמאל נראה מעניין...
כל השאר נראים ספרי מתכונים

• הוסף לסימניות
לטעמי- נראה ספר בישול
חייב שדרוג גם ברעיון וגם בעיצוב
ברכת הצלחה

• הוסף לסימניות
אכן, על מנת שלא יראה כמתכונים, רצוי לשלב משהו מתוכן הספר על התקופה ההיא(...)
ואגב, אני הראשונה שרצה לקנות אותו. מאז הסיפור אני מחכה לו! תמסרי למחברת...

• הוסף לסימניות
אני שוב חוזרת ואומרת שבאופן כללי הכריכות לא מעוצבות עדיין, יש כאן רק זריקה של רעיונות (אולי זה מה שעושה רושם פשטני של 'ספרי בישול'). מובן שהכריכה הסופית תיראה הרבה יותר מושקעת מבחינת העיצוב והעיבוד, כרגע יש כאן רק רעיונות.

• הוסף לסימניות
לדעתי השני.
אבל פתאום הבנתי שלא מדובר בספר מתכונים אז... אהההםםםם.....
לא רואה שום דבר שמתאים להיראות ספר עלילתי, אולי עם הכורסא?

אפשר אולי לעשות עיצוב בסגנון שהספר מחולק לשתיים באמצעות גל לאורך, וצבע אחד חום והשני וניל. כלומר לעשות סוג של אלמנט עוגיות שוקו וניל, מאשר להכניס אותם.
ככה זה כבר ייכנס לקטגוריה אחרת מספרי הבישול.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אהבתי את האמצעי בשורה הראשונה

• הוסף לסימניות
עפרה, נראה לי שאת טועה בבחירת הצבעים
כחול ותכלת לא תמאימים כ"כ לספר בישול-אפיה אם אני מבינה נכון...
שינוי של הצבעים יכול להוביל אותך לכיוונים הרבה יותר טובים...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zb;363734:
עפרה, נראה לי שאת טועה בבחירת הצבעים
כחול ותכלת לא תמאימים כ"כ לספר בישול-אפיה אם אני מבינה נכון...
שינוי של הצבעים יכול להוביל אותך לכיוונים הרבה יותר טובים...
בהצלחה

זה אמנם לא ספר בישול-אפיה
אבל זה הרושם שמתקבל....
הכיוון עם הכורסא הכי פחות מזכיר ספר בישול אבל דרוש עיבוד רב

• הוסף לסימניות
גם השלישי נחמד.. נותן פחות כיוון של ספר אפיה..

• הוסף לסימניות
הכיוון של השלישי הוא מעניין. לאחר עיבוד יכול להוציא את העוגיה מההקשר האפייתי-מטבחי, נותן משמעות חדשה, מעניינת, מסקרנת. עוגיה מתבוננת/משתקפת במראה? מעורר מחשבה. ייתכן שתוכלי ל'הניח' ליד המראה, תמונות ישנות של חוף ים וכד'.
אבל בכל אופן זה ששם הספר עוגיות שוקו וניל, לא מחייב לדעתי שהעוגיות תהיינה ממש המרכז.
גם הכיוון של צבע הרקע נראה יותר מתאים לאווירה לפי הקצת שתארת.
לא התייחסתי לפונטים ולעיבוד. (הפונט הזה די קליל. האם הוא מתאים לאוירה?)

• הוסף לסימניות
אני לא מתייחסת לעיצוב כרגע אלא לרעיון.
לטעמי אין צורך לחזור על הכותרת בויזואל.
אם אמרנו ששם הספר הוא שוקו וניל, מצידי תראי את אובמה בבית הלבן, ולא את מה שאומרת הכותרת, זה נראה לי מיותר. צריך להביא את זה למקום מסקרן יותר ומאתגר את הקורא.
זו רק דעתי, תודה שקראת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה