למסירה ניסיתי ונושעתי - הרזיה ועיצוב בשיטה מקסימה

• הוסף לסימניות
אתמול סיימתי סדרה של 12 טיפולים
טיפול משולב אלקטרודות + עיסו לימפטי
ירדתי 5.8 ק"ג
היקף מותניים פחות 13 ס"מ
היקף ירכיים פחות 5 ס"מ
ללא תופעות לוואי כלל!!!
זה אמיתי
מספר טלפון חני - 054-8480253
זה בירושלים יש קווים מחוץ לעיר ממש במקום
מי שפונה אליה לומר לה מירי מבית שמש המליצה בחום

• הוסף לסימניות
במקביל לטיפול באלקטרודות הקפדת על תזונה מתאימה?
מה זה לא דיאטה משוגעת? את יודעת להעריך את זה במס' קלוריות ליום?

• הוסף לסימניות
במקביל לטיפול באלקטרודות הקפדת על תזונה מתאימה?
מה זה לא דיאטה משוגעת? את יודעת להעריך את זה במס' קלוריות ליום?
שמרתי על תזונה- יש לה תפריט מאוזנת מאוד

• הוסף לסימניות
נשמח לשמוע מה התזונה, כי בכל דיאטה מאוזנת שמתמשכת 12 שבועות אפשר להוריד באופן דומה.

• הוסף לסימניות
נשמח לשמוע מה התזונה, כי בכל דיאטה מאוזנת שמתמשכת 12 שבועות אפשר להוריד באופן דומה.
יש לה חלוקה לפחמימות חלבונים וירקות
אני מכירה מישהיא באופן אישי שאמרה ששמרה על תזונה יותר קיצונית משלי ירדה 9 ק"ג
בזמן יותר ארוך משלי
ולא רואה חיצונית שום דבר משמעותי
השילוב פה זה רואים תוצאות משמעותיות חיצונית

• הוסף לסימניות
אני מכירה מישהיא באופן אישי שאמרה ששמרה על תזונה יותר קיצונית משלי ירדה 9 ק"ג
אם הדיאטה היא אכן 12 שבועות, אם הבנתי אותך נכון. אז היא כאן המקרה היוצא דופן.
בדיאטה מאוזנת וטובה מורידים בין חצי קילו לקילו בשבוע. מה שאומר שאחרי 12 שבועות אמורים להיות לפחות 10 קילו פחות. אז זה שמישהי עשתה דיאטה יותר קיצונית וירדה רק 9, זה מה שדורש בירור. לא ההפך.

• הוסף לסימניות
בדיאטה מאוזנת וטובה מורידים בין חצי קילו לקילו בשבוע. מה שאומר שאחרי 12 שבועות אמורים להיות לפחות 10 קילו פחות. אז זה שמישהי עשתה דיאטה יותר קיצונית וירדה רק 9, זה מה שדורש בירור. לא ההפך.
אני מתכוונת שלפעמים יורדים
ופשוט לא רואים את זה

• הוסף לסימניות
אני מסכימה איתך. כחברה בקבוצה של דיאטה מאוזנת הירידה בעשרה שבועות היא לרב בין 8-12.
אבל אין לנו את מדד ההקפים, מענין מאד לבדוק אם בשיטה המוצעת כאן הירידה בהקפים אכן נכרת יותר.
ואולי גם הדיאטה המוצעת כאן מאפשרת לאכול יותר, הבסיס הוא השואה קלורית.
עד שיש את הנתונים האלו אי אפשר להשוות.
מה שברור שזה לא נוסחת קסם של לאכול כרגיל ולרדת במשקל.... עוד הוכחה שאין קפיצות דרך.

• הוסף לסימניות
אני מתכוונת שלפעמים יורדים
ופשוט לא רואים את זה
אני מבינה, ובכל אופן זה לא אמור להיות ככה. אישה שיורדת עשר קילו אמורים לראות את זה עליה. היא אמורה להיות שתי מידות פחות, אפילו יותר. תלוי במשקל שהיא התחילה בו.
וזה גם תשובה ל @nori
אבל אין לנו את מדד ההקפים, מענין מאד לבדוק אם בשיטה המוצעת כאן הירידה בהקפים אכן נכרת יותר.
לדעתי אלקטרודות טובות לדברים אחרים כמו עיצוב, ופחות להצרת היקפים.

• הוסף לסימניות
איך אני אצל מיכל פתל הצלחתי לרדת ב12 שבועות רק 6 קילו???הבנתי שזה יפה ובסדר...

• הוסף לסימניות
זה באמת יפה וכל הכבוד לך :)
אמנם במצב בריא ורגיל - אמורים לרדת יותר, אבל ירידה במשקל תלויה בכל כך הרבה משתנים, שאי אפשר לקבוע מאחת לשנייה. משערת שאם בדיאטה של מיכל זה המקסימום שהצלחת להוריד [בהנחה שאכן פעלת לפי הכללים] קשה לי להאמין שהאלקטרודות היו עוזרות במשהו. אולי במשהו קטן ממש.

• הוסף לסימניות
זה יפה ובסדר... 6 קילו פחות. איזה כיף. אבל יש כאלו שיורדות יותר.. (למשל כאלו שזו דיאטה ראשונה שלהם, או שעודף המשקל שלהם גבוה משלך, או שחילוף החומרים שלהם מהיר יותר) תשמחי עם מה שיש לך וחוץ מזה שמה שיורד מהר יותר עולה מהר.
דיאטה לאורך תקופה ארוכה יש סכוי שתחזיק מעמד לאורך זמן ממושך יותר.

• הוסף לסימניות
השיטה הזו שאני ממליצה זה שילוב מנצח
אנו כבני אדם אוהבים לראות תוצאות.(מתי שלא רואים תוצאות יורד כל החשק והרצון לנמשיך)
כמובן שאי אפשר להוריד הכל בזמן קצר
אבל כל עוד יורדים ורואים תוצאת פיזיות אז יש אמביציה להמשיך ולשמור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה