כללי ניסיתי להסתדר לבד, אבל לא הלך לי, אני צריכה תמונה / ציור של רימון

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
מה המייל שלך ? לא הולך לי לשלוח כאן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ערב טוב.

האלמנט שהועלה כאן בשרשור הינו אלמנט המוגן בזכויות יוצרים, ועומד בבעלותינו. סטודיו רמה פלוס. http://chasidishplus.co.il/מוצר/רימון/

במידה ואיי מי מחברי הפורום הוריד את האלמנט למחשב, הוא מחוייב עפ"י דין תורה, ולהבדיל עפ"י חוק זכויות יוצרים, להסיר לאלתר את האלמנט, ולא להשתמש בו שום שימוש שלא כדין. ואף לא שימוש פרטי.
אפשר לראות כאן את כל פרטי תנאי השימוש - http://chasidishplus.co.il/תנאי-שימוש/

קהל לקוחותינו נהנים מהשירות ומהמחירים האטרקטיביים ביותר.
ובמחיר מוזל של 25 שקלים בלבד תוכלו לרכוש את האלמנט, ולקבל עליו רשיון שימוש.

בברכה,
סטודיו רמה פלוס.

• הוסף לסימניות
הנני כאן מעל גבי פורום זה מבקש את סליחת רמה פלוס על שימוש לא הוגן ביצירתו שלו שלא ברשותו.
העלאה זו היתה מחוסר ידיעה על זכויות יוצרים והנני מבקש מכל מי שהוריד את האלמנט הזה למחשב שלו למחוק אותו !!!
בערב ראש השנה אבקש את סליחתו על כך.
ושארית ישראל לא יעשו עוולה.
נא מיחקו את האלמנט ובוודאי שלא להשתמש בהם ללא רשות היוצרים "רמה פלוס".

בתקוה להבנה ולקבלת מחילתי בלב שלם.

ואבקש עוד מכל מי שהוריד את האלמנט שישלח לי הודעה במייל האישי ואשלם לבעל זכויות היוצרים על כך.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה

• הוסף לסימניות
כזה?

קבצים מצורפים

• untitled (2).png
    KB 71.6 · צפיות: 36
  • untitled.png
    KB 103.2 · צפיות: 25

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה