כללי ניסיתי להעלות קובץ .אפשר יעוץ???

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל הארות והערות!!!!!!!!!!!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 704.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
1. יפה מאוד.
2. לגבי האיש שמורכב ממילים בצד שמאל, למה המילים סגולות? עדיף להשאיר בצבע הבורדו עם בהירות גבוהה.
3. המילה שילת- למה היא באנגלית? ואם כבר באנגלית, למה בפונט קשה לקריאה?
4. למה המילה שילת והטלפון כל כך קטנים? זה יהיה בלתי-קריא בכרטיס ביקור...
5. "מיתוג חברה" המילה חברה מיותרת.
6. בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה

הכתב בצבע בורדו כנראה התאורה שלך מטעה..שמחתי לשמוע .........

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שהעלית את התמונה בצבעי CMYK, רצוי להמיר לRGB ולהעלות מחדש.

• הוסף לסימניות
.

כתב אנגלית לא יותר מתאים??

• הוסף לסימניות
הקובץ לאחר תיקון

shia יותר טוב?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 229.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
לדעתי יותר טוב.

בקטנה:
1. להצמיד את הפסיק למילה מיתוג
2. לנסות למצוא פונט אנגלי שיותר מתאים לזה העברי (בשביל האימייל)
3. אני לא חושב ששני האנשים הבורדואים על האות ד חייבים צל

• הוסף לסימניות
אוקי

הרעיון עצמו טוב??????

• הוסף לסימניות
עדין ורעיוני!

• הוסף לסימניות
רעיון נהדר

• הוסף לסימניות
יפה.
בכרטיס השני שהעלית תמחקי את הריוח בין המיתוג לפסיק.. (שייע אשם אני יודע..;))
בקשר לדמות הגדולה, לקח לי כמה שניות להבין מי נגד מי, אולי אם תכניסי אותו שיראו לא רק חצי ממנו יהיה יותר ברור שזה בנ"א..
ובקטנה, אולי אפשר להזיז קצת את הטקסט כך שהיד שלו גם תהיה ממולאת בקצה למטה..

• הוסף לסימניות
אבי-
זה לא יהיה תקוע שהוא בתוך הדף????.
הכוונה שאנשים ימשיכו לראות מעבר לכרטיס.....
אנלא צודקת????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shilat;291243:
אבי-
זה לא יהיה תקוע שהוא בתוך הדף????.
הכוונה שאנשים ימשיכו לראות מעבר לכרטיס.....
אנלא צודקת????
מתנצל שאת מדברת עם אבי ואני מתפרץ..;)
צודקת, ברור שהרעיון שהוא 'פורץ גבולות ' החוצה יפה.
אולם לדעתי רצוי לעשות את זה בצורה שעדיין יהיה 'קריא' וברור שזה איש..
אולי רק אני 'קשה תפיסה' וכן רואים אותו ברור..
וזה בסדר גם אני 'בסוף' הבנתי במה מדובר... כך שזה לא כזה נורא..

• הוסף לסימניות
גם לי לקח קצת זמן להבין שזה איש...
ואולי במקום פסיקים לשים משהו אחר.
רעיון יפה, מחדש!

• הוסף לסימניות
אז מה אתם מיעצים לי לעשות??????????????????

• הוסף לסימניות
אני זיהיתי איש מיד

• הוסף לסימניות
באיזה אקשן השתמשת?

• הוסף לסימניות
יש לי כמה של כרטיס ביקור,דיסקים,מגזין,ועוד כמה אם תרצי אני יעלה.......

• הוסף לסימניות
קודם כל- כרטיס נהדר, רעיון נהדר, ביצוע מהמם, וכמובן קצת הערות (איך אפשר שלא..):
1)לגבי האיש- אולי הפתרון האולטימטיבי, אם את גם רוצה להראות אותו שיהיה ברור, וגם לחתוך אותו כדי שהעין תשלים את התמונה, לדעתי עדיף לחתוך לו קצת את היד משמאל כמו שעשית, אבל להקטין את כולו כך שהראש שלו ישאר שלם, ורק היד תחתך.
2)לגבי הכיתוב של הטלפון והמייל- זו הצעה, צריך לראות איך זה ייראה: אולי לשים את הכל מתחת לכיתוב "עיצוב, מיתוג פרסום" בצורה יפה. למה? לדעתי זה קריטי, כי מבחינת קומפוזיציה יצרת פה כמין קו אלכסוני לאורך כל הכרטיס- הלוגו מימין למעלה, הכיתוב האמצעי באמצע בדיוק, והכיתוב היותר קטן בשמאל למטה, וגם הכל מסודר אפילו לפי הגודל והחשיבות. לא טוב. צריך לשנות.
3)עכשיו אני מעלה נקודה שיכול להיות שיחלקו עלי, ואני בעצמי לא בטוחה בקשר לעניין הזה, מה גם שאת לא הראשונה שנוהגת כך:
העניין שהלוגו והפרטים הם באותו פונט. לדעתי זה קצת מוזיל מהיחודיות של הפונט של הלוגו ומוריד בעיניי את רמת הלוגו כולה. אולי יש פונטים שזה לא יהיה צורם כל כך, או שיש פחות פרטים, אולי רק את הסלוגן "עיצוב פרסום מיתוג" (זה מעין "סלוגן") אפשר להשאיר בפונט הזה, אבל רק אם זה יהיה צמוד ללוגו ממש, ותמיד ילך איתו כיחידה אחת
אולי זה גורר אותנו לאופציה של קומפוזיציה שונה לגמרי- הלוגו וה"סלוגן" יהיו ביחד ולכן ילכו יותר שמאלה ויותר למרכז, עדיין עם נטיה ימנית למעלה, והפרטים יהיו מרוחים בשורה אחת לרוחב הכרטיס ממש למטה.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה