ניסיתי סגנון שונה לגמרי

• הוסף לסימניות
מותק!

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר את הקודם...
יחד עם זאת, גם זה חמוד!

• הוסף לסימניות
חמודי מאוד!
לא מסתדר לי שהריצפה שם כ"כ נקיה........

• הוסף לסימניות
חמודי מאוד!
לא מסתדר לי שהריצפה שם כ"כ נקיה........

• הוסף לסימניות
אני דווקא אהבתי את זה יותר...

• הוסף לסימניות
אני גם הבתי את זה יותר, ממש מתוק
הצביעה פה מוצלחת

• הוסף לסימניות
חמוד!
שימי לב שכשנר נופל הלהבה שלו ממשיכה לבעור כלפי מעלה...(:

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד, מלא הומור ומעורר חיוך.

• הוסף לסימניות
העיקר שהאמא מחייכת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי 25;1467377:
אופס!
לא שמתי לב...
אבל אולי בסגנון הזה זה מותר?
מותר אם התכוונת לנרות משחק מפלסטיק.
הסגנון מאפשר אולי עיגול פינות מסוים או פרופורציות שונות אבל לא שינוי בחוקי הטבע..
בדיוק כמו שלא תציירי את הילד באויר:)

• הוסף לסימניות
השאלה שלי, האם אני לא מפספסת פה את המסר של הציור,
מה שרציתי זה בעצם לעורר תשומת לב, ואולי אפילו טיפה לזעזע, על הסכנות שיש בתוך הבית, אולי בציור הקודם זה יותר בא לידי ביטוי, ופה המתיקות מטשטשת את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה