דרוש מידע ניסן תשפ"ה - מנסיון אישי : מה הפלאפון הכשר המומלץ ביותר + מחירים וחנויות באיזור המרכז - נשמח לעזרת הציבור.מחירים וחנויות אתה יודע אולי?הקיו 8
וה5*5
לפי מה שאני יודע הכי מוצלחים
אני ברמי לוי מאד מרוצה ומשלמת 12 שח לחודשעם ניוד חצי מחיר
אני יש לי שבוע ואני מאוד מרוצהיש מישהו שקנה את הQ8 ויכול להמליץ עליו מידיעה ולא משמועות?
אני קניתי דרך סוכן ועלה לי ממש זול האמת כי הוא מכיר אותיאני ברמי לוי מאד מרוצה ומשלמת 12 שח לחודש
לא שווה לי לעבור חברה
אני מחפשת מחיר טוב גם בלי ניוד
כמה עלה לך ? ואיפה?אני יש לי שבוע ואני מאוד מרוצה
מבחינה כספית יתכן שעדיף לעבור אפילו לתקופהאני ברמי לוי מאד מרוצה ומשלמת 12 שח לחודש
לא שווה לי לעבור חברה
אני מחפשת מחיר טוב גם בלי ניוד
כמו שאמרתי דרך חבר עלה לי 320כמ
כמה עלה לך ? ואיפה?
אשמח לפרטים כדי לרכוש דרכו גם בבקשהכמו שאמרתי דרך חבר עלה לי 320
אני אשמח לדעת כמה עלה לך ומאיזה חנות בבקשהקניתי Q7 לפני כחודשיים, ויש לי רמי לוי.
והחלפתי גם סים. ובבית אין לי מספיק קליטה.
וזה אומר שמחוץ לבית, יש לי קליטה מצויינת. בבית לא.
ואני לא מנסה לעבור חברה, כי בבית היתה לי קליטה הכי טובה ברמי לוי/פלאפון.
רוצה להוסיף, שלפני זה היה לי טלפון אחר, והיתה לי קליטה מצויינת. אחרי סוכות בערך, השתנתה לי הקליטה בבית. כך שכנראה שהבעיה לא קשורה לטלפון. הוא מצויין.
אשמח למחיר וחנות בבקשהקניתי אי טופ P100 החדש ונראה מצוין
גם אני מעונין אם אפשרכמו שאמרתי דרך חבר עלה לי 320
גם אניאשמח לפרטים כדי לרכוש דרכו גם בבקשה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: