בקשה ניסנו לבד אבל לא ממש הצלחנו-נשמח מאד לעזרתכם ותרומתכם...

• הוסף לסימניות
אי עובדת כמעט יום יום עם המגזר הכללי.
התחושות שיש שם זה משהו שאי אפשר בכלל לתאר.
מי שמכיר את הציבור הזה מחיי היום יום והציבור שיש עכשיו כאילו מדובר בשני עולמות שונים לחלוטין.
הפחד המצמית מצד אחד והרצון לעשות הכל מצד שני זה ברמות הכי גבוהות שהיו אי פעם.

וחשבנו אולי לנצל את ההזדמנות הזו ולהוסיף זכויות לעם ישראל בזמן כ''כ קשה.
לקחנו על עצמינו פרויקט ושמו-''שבת''.
אממה..
שלחילוני קלאסי המילה שבת זה בערך כמו להחליט לעלות את האוורסט מהיום למחר...
זה נראה להם מאד קשה וגדול עליהם. אם ממש הצלחתי לשכנע אז הם ידליקו נרות וימנעו מנסיעה ברכב לכמה שעות.
שזה דבר ענק אבל אנחנו עדיין שואפים לכמה שיותר.

ופה אנחנו ממש נשמח לעזרתכם.

אנחנו צריכות סרטונים וקטעי וידאו באיכות טובה.(מוארים טוב עם רזולוציה לכל הפחות full HD)
העוסקים בנושא השבת במבט החוויתי שבעניין.
הכמיהה לשבת.(בימות החול ובכלל)
החוויה שבמנוחה.(לעומת השעמום כביכול..)
זמן איכות עם הילדים.
פעולות פרקטיות שאנחנו עושים לכבוד שבת ולא ממש מרגישים מה מיוחד בזה. (בשבילם זה מיוחד מאד!)
וכל דבר טוב ומשובח שעולה לכם בראש ומעלה ניחוח שבתי מגרה במיוחד.

הערה חשובה-
1.חשוב לדעת שאומנם הכל יעבור עריכה ועיבוד אבל כל קטעי וידאו שנשלחים יתכן ויפורסמו בכל מיני פלטפורמות.
זה נשלח בקבוצות וואטצאפ וכד' כדי להגיע לכמה שיותר אנשים, אבל אין לנו יכולת שליטה לאן זה יגיע-אז ציינו הסכמתכם לפירסום.
2. חשוב להימנע מדיבור יתר בכלל ומדברים שרק חרדי קלאסי מבטן ומלידה יבין, זה נשמע לנו יותר חמים וביתי אבל לאדם שבא מבחוץ זה נשמע כאילו עברנו רגע לשדר מסיביר ונמצאנו מרחיקים במקום להיפך.

ולסיום-
אני יודעת שזה נשמע אולי מוזר, הזוי, ומה בכלל חשבתי מי יסכים להצטרף..
ובכ''ז בחרתי שכן לנסות לשתף ולבקש.

מתוך מחשבה וניסיון שראיתי במהלך השנים את העוצמה שיש באתר הזה ושמו פרוג- (לא נראה לי שיש עוד פלטפורמה חרדית עם כח כזה ברשת.)
ובעיקר בתקווה שכן נצליח.
והלוואי ונזכה יחד כולנו להוסיף עוד המון זכויות לעם ישראל כולו לכלל ולפרט ונזכה מהר מהר לשמוע ולהתבשר רק בשורות טובות ישועות ונחמות!.

• הוסף לסימניות
יוזמה מדהימה!
להיכן לשלוח?
ניסיתי לפתוח כתובת מייל ייעודית רק לזה כדי שנוכל לפרסם בקלות,
בל משום מה זה נתקע עם אימות SMS ואני כרגע לא בעבודה אז אין לי אפשרות לקבל הודעות.
מי שיכול ומעוניין שירשום כאן אח''כ מקסימום אני אעדכן את הכתובת/אשלח הודעה בפרטי לאן לשלוח.

תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
ממה שנראה בסביבתי אנשים שקועים בתרומות לחיילים ולמשפחות המפונים, זה ממלא אותם בצד הרוחני.

• הוסף לסימניות
ממה שנראה בסביבתי אנשים שקועים בתרומות לחיילים ולמשפחות המפונים, זה ממלא אותם בצד הרוחני.
בהתחלה באמת זה היה ככה,
עכשיו ככל שמבינים כמה עמוק וסבוך הבור שאליו נפלנו, והם מבינים מצוין כי כל משפחה שם יש לפחות 2-3 מגויסים בדרום..
הם מחפשים לעשות יותר.

• הוסף לסימניות
מעדכנת כאן את הכתובת:
projectshabat @ gmail.com

בבקשה לשלוח רק דברים שקשורים לפרויקט הזה.
ולא שום דבר אחר.

בטח לא הטרדות...ראו הוזהרתם o_O

תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
ואוו
זה פשוט מדהים!!!
ראית את מה שאמר הרב זילברשטין?

מתאים לכם גם סרטונים של ילדים קטנים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בואי תנסחי כאן הודעה למייל-ואני אשתדל להפיץ בקבוצות מיילים.

• הוסף לסימניות
לא צריך לעשות לבד.
לארגוני הקירוב יש את הכול מוכן. אפשר לפנות אליהם. הידברות, איילת השחר, לב לאחים, חב"ד...
לא מבין את התגובה הלא חכמה הזאת.
בן אדם רוצה לעשות למה להפריע לו???
וחוץ מזה, אני יודע מבפנים שהארגונים האלו יותר מישמחו שאנשים פרטיים יתפסו יוזמות טובות, הם לא מנהלים עסק בלעדי

• הוסף לסימניות
מה מוזר?
זה הזמן!
אם היה אפשר לתת יותר מאות הערכה אחד - הייתי עושה את זה.
בהצלחה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
אחד הדברים המתוקים
הפלוסים:
זה באנגלית
איכות וידאו מעולה
שיר ככה שאפשר גם להראות לילדים וגם קליט
ילדים חמודים
אוירה טובה וממחיש את ההכנות וההתרגשות לקראת שבת.

• הוסף לסימניות
את שייכת לארגון מסויים? או סתם יוזמה פרטית?

ממליצה לך להתנדב בארגונים הקיימים שם יש להם כבר ניסיון שיווק ברשת ואיך לדבר אל האנשים האלו
תודה לכל מי שהיוזמה לא נראית טובה בעיניו, ומחפש להפסיק אנשים טובים עם יוזמות טובות.
על זה נאמר: "אין מה לך להגיד אז תשתוק".
אני אף פעם לא מתבטא ככה, אבל גם להפרעות לא ענייניות יש גבול, וזה נחצה...

• הוסף לסימניות
לא צריך לעשות לבד.
לארגוני הקירוב יש את הכול מוכן. אפשר לפנות אליהם. הידברות, איילת השחר, לב לאחים, חב"ד...
זה מבוים מידיי.
ובכל מקרה אין להם את החומר שאנחנו צריכים.
לא מבין את התגובה הלא חכמה הזאת.
בן אדם רוצה לעשות למה להפריע לו???
וחוץ מזה, אני יודע מבפנים שהארגונים האלו יותר מישמחו שאנשים פרטיים יתפסו יוזמות טובות, הם לא מנהלים עסק בלעדי
מה מוזר?
זה הזמן!
אם היה אפשר לתת יותר מאות הערכה אחד - הייתי עושה את זה.
בהצלחה רבה רבה!
תודה רבה!!
אחד הדברים המתוקים
הפלוסים:
זה באנגלית
איכות וידאו מעולה
שיר ככה שאפשר גם להראות לילדים וגם קליט
ילדים חמודים
אוירה טובה וממחיש את ההכנות וההתרגשות לקראת שבת.
מחפשת דברים פחות מבוימים,
יותר אמיתיים וכנים מחיי היומיום.
את שייכת לארגון מסויים? או סתם יוזמה פרטית?

ממליצה לך להתנדב בארגונים הקיימים שם יש להם כבר ניסיון שיווק ברשת ואיך לדבר אל האנשים האלו
7 שנים עובדת עם המגזר הזה מספק מספיק?
אי אפשר באמת לתאר את זה במילים.
אנשים פשוט השתנו מהקצה אל הקצה.
הדבר החזק ביותר בעולם הכללי בו כל חילוני מצוי נאחז בו הוא צה''ל וה''גבורה הישראלית'' וכאן כביכול הם נתלשו בכח מהענף העבה שישבו עליו 70 שנה, ופשוט חטפו חבטה רצינית בפנים.
אולי אני אתן דוגמא שקצת יותר תובן לאנשים שחיים בבני ברק במו''ע וכל הערים החרדיות למיניהם,
אנשים שעד היום היו נגד העולם חרדי בכל מחיר,
העירו על כל דבר,
התעצבנו מכל ועל כל שטות,
פתאום הפכו להיות אם אפשר לומר אפילו המעריצים שלנו.
הם מחפשים את התפילות והדברים הרוחניים כמעט בכל מחיר.
אבל זה לא סותר שלעשות שינוי מהותי בחיים זה לא קל..

• הוסף לסימניות
כך זה נראה התחזקות אצל חילונים ממש עכשיו...:
יוזמה של בחור צעיר שהתרוממה למימדים עצומים.

אוכל (1) (Mobile).jpeg
אוכל (2) (Mobile).jpeg

אוכל (3) (Mobile).jpeg
אוכל (4) (Mobile).jpeg

• הוסף לסימניות
@Harmonyapro,
היוזמה כל כך מרגשת ומעוררת תקווה. כל יהודי שטועם פעם אחת שמירת שבת זו זכות עצומה, נבט שיכול להתפתח.
וכל אחד שעושה צעד משפיע על המעגלים סביבו.
הלוואי שתראו ברכה במאמץ שלכן.
שתפי אותנו בהתרקמות של התוכנית אם תוכלי...

• הוסף לסימניות
אי עובדת כמעט יום יום עם המגזר הכללי.
התחושות שיש שם זה משהו שאי אפשר בכלל לתאר.
מי שמכיר את הציבור הזה מחיי היום יום והציבור שיש עכשיו כאילו מדובר בשני עולמות שונים לחלוטין.
הפחד המצמית מצד אחד והרצון לעשות הכל מצד שני זה ברמות הכי גבוהות שהיו אי פעם.

וחשבנו אולי לנצל את ההזדמנות הזו ולהוסיף זכויות לעם ישראל בזמן כ''כ קשה.
לקחנו על עצמינו פרויקט ושמו-''שבת''.
אממה..
שלחילוני קלאסי המילה שבת זה בערך כמו להחליט לעלות את האוורסט מהיום למחר...
זה נראה להם מאד קשה וגדול עליהם. אם ממש הצלחתי לשכנע אז הם ידליקו נרות וימנעו מנסיעה ברכב לכמה שעות.
שזה דבר ענק אבל אנחנו עדיין שואפים לכמה שיותר.

ופה אנחנו ממש נשמח לעזרתכם.

אנחנו צריכות סרטונים וקטעי וידאו באיכות טובה.(מוארים טוב עם רזולוציה לכל הפחות full HD)
העוסקים בנושא השבת במבט החוויתי שבעניין.
הכמיהה לשבת.(בימות החול ובכלל)
החוויה שבמנוחה.(לעומת השעמום כביכול..)
זמן איכות עם הילדים.
פעולות פרקטיות שאנחנו עושים לכבוד שבת ולא ממש מרגישים מה מיוחד בזה. (בשבילם זה מיוחד מאד!)
וכל דבר טוב ומשובח שעולה לכם בראש ומעלה ניחוח שבתי מגרה במיוחד.

הערה חשובה-
1.חשוב לדעת שאומנם הכל יעבור עריכה ועיבוד אבל כל קטעי וידאו שנשלחים יתכן ויפורסמו בכל מיני פלטפורמות.
זה נשלח בקבוצות וואטצאפ וכד' כדי להגיע לכמה שיותר אנשים, אבל אין לנו יכולת שליטה לאן זה יגיע-אז ציינו הסכמתכם לפירסום.
2. חשוב להימנע מדיבור יתר בכלל ומדברים שרק חרדי קלאסי מבטן ומלידה יבין, זה נשמע לנו יותר חמים וביתי אבל לאדם שבא מבחוץ זה נשמע כאילו עברנו רגע לשדר מסיביר ונמצאנו מרחיקים במקום להיפך.

ולסיום-

מתוך מחשבה וניסיון שראיתי במהלך השנים את העוצמה שיש באתר הזה ושמו פרוג- (לא נראה לי שיש עוד פלטפורמה חרדית עם כח כזה ברשת.)
ובעיקר בתקווה שכן נצליח.
והלוואי ונזכה יחד כולנו להוסיף עוד המון זכויות לעם ישראל כולו לכלל ולפרט ונזכה מהר מהר לשמוע ולהתבשר רק בשורות טובות ישועות ונחמות!.
כל הכבוד על היוזמה! מאחלת לך המון ס”ד והצלחה.
אישית חושבת אולי כדאי לך לפנות למארגנות ”שבת ברזל” לשיתוף פעולה,
חושבת שזה יכול מאד להועיל, לך ולהן.

בהצלחה! המון כח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה