ניסתי את מזלי ---

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה אומרים?

קבצים מצורפים

• IMGL4931.png
    IMGL4931.png
    KB 226.4 · צפיות: 14
  • IMGL4716.png
    IMGL4716.png
    KB 226.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
ואו יפה
ילד מתוק
והלוקיישן מהמם

• הוסף לסימניות
לדעתי - תמונות מהממות!

• הוסף לסימניות
התמונה הראשונה טובה: תאורה יפה, תפיסה חמודה. צבעים.
הקומפוזיציה קצת ממורכזת מידי. הראש של הילד בול באמצע..(אם תרצי אקרופ ואעלה שתראי למה התכוונתי)

יש לי רק בעיה עם הכותרת, מה זה: ניסיתי את מזלי?
צילום תמיד צריך מזל/ ס"ד אבל לצלם זה לא לנסות את מזלך, זה לתכנן ולבצע. ולדעת מה שאתה עושה.

• הוסף לסימניות
יעל תודה. את צודקת
קודם מענין אותי לראות את הקרופ, באמת הפריע לי התמונה שהיא ממורכזת מידי
גם עיבוד מענין שלך הייתי שמחה, כי לא הצלחתי לעבד כמו שרציתי

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת. רק גרפיקאית.
והתמונה מדהימה בהחלט.
אם כי- לדעתי היא קצת קרה. אולי יכול להוסיף פה קצת חימום??!
ככה:
צפה בקובץ המצורף 343474
יכול הליות?
גם קרפתי קצת. לא בטוחה שזה לא הזיק. המרחבים היו טובים...

קבצים מצורפים

• IMGL4931.jpg
    KB 200.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תודה.
גם אני מתלבטת על הקרופ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה