ניסתם פעם לצבוע רהיט בעצמכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קרייזי גרף;723320:
למה?
אם שמים בסיס ראשון של צבע מקשר לבן זה יוצא מעולה.
(אני צבעתי גם בלי צבע מקשר ויצא אטום לגמרי.)
ולא לשכוח להשקיע ברולר קטן איכותי!
תוכלי לשתף אותי בדיוק בתהליך הצביעה, סוג הצבעים(טמבור?) ולא נתנגד לראות תמונה. תודה

• הוסף לסימניות
השידה היתה בצבע עץ.
שלב ראשון היה לעבור על הכל בנייר זכוכית.
אח"כ צבעתי בצבע יסוד סינתטי לעץ בצבע לבן של טמבור (פרט למגירות הורודות)
לאחר ייבוש, צבעתי בגוון הרצוי (אני השתמשתי בצבע פוליאור של טמבור על בסיס מים מט-משי).
בעיקרון קניתי צבע שקוף מט - ורנית לעץ כדי לצבוע מעל, אבל לא הגעתי לזה
והשידה כרגע בלי זה.

המצלמה שלי גוססת, זה האיכות שאני יכולה להוציא ממנה.

הרבה הצלחה.

קבצים מצורפים

• IMG_3012.jpg
    KB 313.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
סתם ככה אפשר גם על פורמיקה? יש מצב לשייף אותה? אם כן באיזה עובי שלי נייר זכוכית? האם צבע מקשר רגיל מתאים לזה?
תודה.

• הוסף לסימניות
מדלל טינר יחסוך לך את עבודת השיוף של הפורמייקה (מומלץ לבצע במקום מאוורר).

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי, אפשר לצבוע גם פורמיקה.
בנוגע לפרטים - תתקשרי לטמבור או שתעייני באתר שלהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;724256:
מדלל טינר יחסוך לך את עבודת השיוף של הפורמייקה (מומלץ לבצע במקום מאוורר).

שזה אומר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;724265:
במקום לשייף את הפורמייקה את מורחת על השטח מדלל טינר. החומר חזק מאוד ומתנדף במהירות. הוא עושה חורים מקרוסקופיים בפורמייקה וכך נחסכת עבודת השיוף וכן אפשר לצבוע אח"כ ישר עם פוליאור.

• הוסף לסימניות
תכנסי לאתר של "דנדושה" יש שם מלא רעיונות לחידוש רהיטים וגם הסברים
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה