שניאור רובינשטיין
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
כנראה... או שאתה מכיר את זה בשם היימיש כארד או איך שלא קוראים לזה...רק אני פעם ראשונה שומע על טובה וברכה?
כנראה... או שאתה מכיר את זה בשם היימיש כארד או איך שלא קוראים לזה...רק אני פעם ראשונה שומע על טובה וברכה?
הודעה יפה כתבת.דעתי אינה מרוצה לגמרי מהודעתך....
אני מכיר באופן קצת קרוב את מי שעמוד מאחורי 'טובה וברכה'
לא הכרות שאני יכול לשאול אותו את השאלות האלו, אבל יודע בהחלט מי זהמדובר באאיש נחבא לכלים שמקדיש את רוב הזמן בכיתות רגליים בחו"ל למען האברכים וציבור בני התורה
רובם לא מכירים אותו כך שאגו כבוד וכיוצ"ב הוא לא מקבל יותר מידי.
ונכון שי לי עליו קושיות ותמיהות... אבליותר מקושיות יש לי אליו המון הכרת הטוב(למרות שאינני נהנה מטובה וברכה משום שאינני זכאי... אבל זה פשוט כאב לי המצב הנ"ל ולכן העליתי את הנושא כאן )
המצפה לישועה קרובה במהרה ולביאת משיח צדקינו בקרוב ממש אמן!!!!!!!
עדיף לדאוג ליום יום של אלפי אברכים, מאשר לדאוג למליון בחודש של אטיאס...הודעה יפה כתבת.
אם לא היה לי חשש לקפח פרנסה של יהודי (אטיאס)
הייתי שוקל לפנות בעצמי לקרנות הללו
ולעורר אותם על כך.
מוזר שהם לא חשבו על כך לבד.
מה הקשר???עדיף לדאוג ליום יום של אלפי אברכים, מאשר לדאוג למליון בחודש של אטיאס...
נכון מאד,עדיף לדאוג ליום יום של אלפי אברכים, מאשר לדאוג למליון בחודש של אטיאס...
ברגע שאטיאס יראה שמתקוממים נגדו, לא תהיה לו ברירה אלא להוריד מחירים.נכון מאד,
אבל עדיין..
אין לי אומץ לקחת לאטיאס כסף מהפה..
אם היה לי קרן ברור שהייתי לוקח את זה בח-ן
לפני רכישת תלושים לאברכים
אבל במו ידיי לגשת ולקחת לו אקטיבית
אין לי אומץ
מי שלא רואה בכך בעיה,
מוזמן בכבוד!
לא הייתי בונה על זה,ברגע שאטיאס יראה שמתקוממים נגדו, לא תהיה לו ברירה אלא להוריד מחירים.
אם כ"כ לא אכפת לך על הכסף שלך, ואתה תורם אותו בלב נדיב ונפש חפיצה ל'בר כל טוב'נכון מאד,
אבל עדיין..
אין לי אומץ לקחת לאטיאס כסף מהפה..
אם היה לי קרן ברור שהייתי לוקח את זה בח-ן
לפני רכישת תלושים לאברכים
אבל במו ידיי לגשת ולקחת לו אקטיבית
אין לי אומץ
מי שלא רואה בכך בעיה,
מוזמן בכבוד!
עכשיו הבנתי על מה כעסת!אם כ"כ לא אכפת לך על הכסף שלך, ואתה תורם אותו בלב נדיב ונפש חפיצה ל'בר כל טוב'
אני מוכן להשאיר פרטי חשבון בנק שלי עצמי שאני קצת יותר זקוק להם ואשמח לקבלם בברכה...
סתם.... לא הבנתי מה הבעיה לעורר בנאדם להוריד קצת מחירים....
| תמיכות והקצבות | תרומות | |
|---|---|---|
| 2018 | 17,808,581 ₪ | |
| 2019 | 28,394,434 ₪ | |
| 2020 | 61,214,129 ₪ | |
| 2021 | 3,409,882 ₪ | 110,064,934 ₪ |
גם אצלנו באשדוד זה ככה.במודיעין עילית יש ל'בר כל' מונפול לא נתפס, 2 חנויות ברחוב.
לי ספציפית זה מול הבית ומלבד החגים/אין ברירה אני לא דורך שם
אבל ברור שזה פופלארי לאלו שאין להם כוח לסחוב מיש חסד
זה לא שיחליפו את שוק מהדרין, (אל תקרי שׁוּק אלא שׁוֹק) אלא רק יחליפו את השם - יינות ביתן היא הזכיינית של קרפור.במודיעין עילית יחליפו בזמן הקרוב את יינות ביתן לרשת החדשה קרפור
ויש עוד רשת שאמורה להיכנס לעיר בשנה הקרובה (לא לפרסום שם הרשת)
במודיעין עילית הבנתי שיש הסכם קדמון עוד מימי קום השכונהגם אצלנו באשדוד זה ככה.
ברכל קרוב לבית ובלית ברירה קונים משם.
תמיד מעדיפים לקנות ביש חסד, בגלל המבחר וכמובן המחיר הזול.
לאן שלחת ??? שנשלחם גם...בירושלים לפחות אפשר לקנות עם הכרטיסים האלו בשערי רווחה אבל לשאר הערים שכבולים בידי בר כל /מעיין 2000/זול ובגדול בו בעיה קשה שלחתי להם מייל בענין שעדיף לאברך לקבל אפילו 200 ש"ח פחות אבל ששאר הכסף יהיה תקף ברשתות כמו יש חסד אושר עד רמי לוי וכו,, מקווה שיעשו משהו בענין
בכל עיר אפשר במשנת יוסףבירושלים לפחות אפשר לקנות עם הכרטיסים האלו בשערי רווחה אבל לשאר הערים שכבולים בידי בר כל /מעיין 2000/זול ובגדול בו בעיה קשה שלחתי להם מייל בענין שעדיף לאברך לקבל אפילו 200 ש"ח פחות אבל ששאר הכסף יהיה תקף ברשתות כמו יש חסד אושר עד רמי לוי וכו,, מקווה שיעשו משהו בענין
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים