אני מחפש באזור ירושליםבאזור הבורסה והמשרדים
רוב החנויות כבר מקבלים את זה
ויש חנויות שאתה יכול לשלם להם, ולמעשה הם חייבים לך.
סוג של מכירה בהקפה, ואז אפשר לקנות מוצרים יקרים יותר.
[צריך לבדוק הלכתית]
היתה תקופה שהיה חייב להדפיס, אח"כ היו מוכנים לקבל גם קוד מתוך הטלפון/מצלמה.בויקטורי צריך להדפיס תלושים או אפשר להגיע ולהעביר כרטיס?
בירושלים יש המון חנויות אוכל כשרות שמקבלות תן ביס!אני מדבר על צבירה של חודש , בשופרסל יש אפשרות להזמין תלושים ולשלם עם התלושים אבל מוגבל ל520 ש"ח, שמעתי שיש אפשרות בצי'פרכל, אשמח לשמוע פרטים ממי שיודע.
אני יודע שיש המון מסעדות וחנויות אוכל, אני מחפש יותר חנות של מוצרי מזון, אני יקנה בציפרכל מקווה שיותר זול שם משופרסלבירושלים יש המון חנויות אוכל כשרות שמקבלות תן ביס!
תיכנסו לאתר של תן ביס ותחפשו.
אפשר באמת גם לעשות קניה בצי'פרכל ולשלם עם המספר של תן ביס.
אשמח להתרשמות.אני יודע שיש המון מסעדות וחנויות אוכל, אני מחפש יותר חנות של מוצרי מזון, אני יקנה בציפרכל מקווה שיותר זול שם משופרסל
אין לי כוח להוציא תלושים ולהדפיס, אני מעדיף להגיע ולהעביר כרטיס.אשמח להתרשמות.
ולמה לא ויקטורי? זה בטוח יותר זול
לצבור הכוונה להכניס כל יום את הזכאות היומית ולהגיע לממש אחרי זמן.מה ז"א לצבור?
אני לא מבינה.אין לי כוח להוציא תלושים ולהדפיס, אני מעדיף להגיע ולהעביר כרטיס.י
אני לא מכירה.לצבור הכוונה להכניס כל יום את הזכאות היומית ולהגיע לממש אחרי זמן.
בויקטורי אני קונה תלוש כל יום ועושה קניה גדולה אחת לחודש.
יש המון מסעדות ובתי קפה שלוקחות תן ביס אבל אם אני יוצאת עם בעלי אנחנו משלמים נניח 200 ש"ח. אם הזכאות שלי כל יום היא לחמישים ש"ח אז זה לא מתחיל לכסות. הייתי רוצה לצבור שם שבוע ואז לבוא לאכול בכיף.
שאלתי בקפה קפה ובקפה רימון ושתיהם סרבו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים