- הוסף לסימניות
מי שהתחיל את החרם, כידוע לי זה היה, ר' אריה דרעי...די נמאס לענות כבר על הטענה שצייצנים התחילו את החרם.
זה שהם התחילו דבר נכון לא אומר שהוא לא היה נכון!!!
מי שהתחיל את החרם, כידוע לי זה היה, ר' אריה דרעי...די נמאס לענות כבר על הטענה שצייצנים התחילו את החרם.
זה שהם התחילו דבר נכון לא אומר שהוא לא היה נכון!!!
www.prog.co.il
שטויות , הוא היה הראשון שנגרר לחרם ...מי שהתחיל את החרם, כידוע לי זה היה, ר' אריה דרעי...
אבי רבינהמי שהתחיל את החרם, כידוע לי זה היה, ר' אריה דרעי...
לא ההתנצלות הכי טובה אבל הם לא יוציאו יותר מזהסליחה
אבל ניסוח מכתב ההתנצלות שלהם רק קומם אותי עוד יותר.
אחריו-יצא לי הטעם מאנג'ל, כפשוטו.
ולכן בדיוק אני לא קונה מהם.א ההתנצלות הכי טובה אבל הם לא יוציאו יותר מזה
ע"פ "מכון הסקרים פרוג" קרוב לשבעים אחוזים מהציבור החרדי מקבלים את ההתנצלות...ולכן בדיוק אני לא קונה מהם.
כל כך הרבה מלל מיותר...
והתנצלות ברגע שאחרי האחרון...
כבר עניתי על הטענה השקרית הזוהאוילות שבחרם - זה שהוא מבוסס על שקר ענק.
עומר בר לב לא הפגין מול בית הגרי"ג נקודה!
רבי דב לנדוהאוילות שבחרם
המתחיל... אומרים לו גמור.רק חושבת כמה כוחות נפש ההתנצלות הזאת דרשה מבר לב. אני כנראה לא הייתי מסוגלת לעשות את זה.
ואיך הוא יצא רע מול השמאל, שזה המגרש הביתי שלו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים