הונגרי אמיתי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מה עושים?
התקשרתי עכשיו ואמרו שאזל הכרטיסים
ולילדים כבר הזמנתי
התקשרתי עכשיו ואמרו שאזל הכרטיסים
ולילדים כבר הזמנתי
תודה!יש לי כרטיסים למכירה לבוקר
צרי איתי קשר בטלפון
0548483887
ממש.נ.ב. רק יש לציין שהייתי שם כמה דקות
ופשוט ברחתי משם כל עוד רוחי בי
כישלון קולסאלי!!!
אין מילים אחרות!
היה מזעזע. ממש זלזול בציבור. המונים עמדו בחוץ מעל חצי שעה בשמש הקופחתממש.
מאכזב מאד מאד.
מקווה שיפיקו את הלקחים בצוות ההפקה, אני בכל מקרה את הלקח האישי הפקתי ( לא להתפתות לאירועים מהסוג הזה, לעשות טובה לעצמי ולילדים ולחפש אטרקציות הגיונית יותר).
ואח"כ עוד העיפו אותנו עוד לפני 5..היה מזעזע. ממש זלזול בציבור. המונים עמדו בחוץ מעל חצי שעה בשמש הקופחת
להבנתי זה היה גם ממש מסוכן. היה שלב שכבר ממש פחדתי. חיכיתי בתור להכנס עם כמויות לא נתפסות של אנשים מעל 45 דקות בחום אימים. היה שלב שאני וכמה מסביבי החלטנו שחותכים וחוזרים הביתה בשלב הזה כבר לא הייתה אופציה להסתובב או ללכת לצדדים. בקשתי מהאחראים שם שיפתחו גדרות והם לא הסכימו אלא פשוט הניפו עגלות וילדים ורק כך עברו לכניסה( מי שהיה שם בזמן הזה, בערך בין שתיים וחמישה לעשרה לשלוש יבין על מה אני מדברת). הייתה חוויה ממש מפוקפקת מבחינתי כאחראית לשלום הילדים שאיתי. ( וזה בלי לדבר על מה שהלך בפנים)היה מזעזע. ממש זלזול בציבור. המונים עמדו בחוץ מעל חצי שעה בשמש הקופחת
אנחנו היינו שנה שעברה ודווקא מאד מאד נהננושנה שעברה עשו בגן החיות
וגם היה חוסר ארגון משווע
השנה זה ממש קרץ אבל ויתרנו..
אנחנו היינו שנה שעברה והיה מדהים!שנה שעברה עשו בגן החיות
וגם היה חוסר ארגון משווע
השנה זה ממש קרץ אבל ויתרנו..
גם אני נהנתי מאד עם ילדיי שנה שעברה,אנחנו היינו שנה שעברה והיה מדהים!
התפעלתי מהארגון
עמדו10-15 בנות בכניסה לחלוקת כרטיסים
היה קרטיבים בשפע מטורף
כולם קבלו
ובסוף לפני הסגירה חלקו לכל מי שרצה את העודפים והיה המון!
היה עמוס אבל פחות מחגים למשל.
לא יודעת מה היה השנה
אבל לא יפה ללכלך סתם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים