ניצנים ראשונים של הסתיו

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• IMG_3629.jpg
    KB 159.8 · צפיות: 13
  • IMG_3637.jpg
    KB 110.2 · צפיות: 11
  • IMG_3646.jpg
    KB 139.8 · צפיות: 10
  • IMG_3661.jpg
    KB 119.9 · צפיות: 13
  • IMG_3665.jpg
    KB 104.2 · צפיות: 15
  • IMG_3697.jpg
    KB 130.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
כולן יפות, אבל האחרונה עולה על כולנה במיוחדות.
גם את השתיים הראשונות מאד אהבתי.

• הוסף לסימניות
אינני מבינה בצילום אבל התמונות יפות.
מה שכן - ניסיתי להכנס לבלוג שלך שכפי שכתבת פתוח ברימון ובאתרוג - ובכן - הוא אמנם נפתח לי (ברימון) אך לא רואים תמונות!

חני

• הוסף לסימניות
תמונות יפות.
3 הראשונות - אהבתי מאד. וגם את האחרונה.
העלית את התמונות בתור סט (אחרת זה לא היה באותו אשכול..)
וב - 4 תמונות שציינתי הצבעים בתמונה חמים ויפים מאד.
ואילו ה - 2 האחרות הם בצבעים קרים שהורסים את הסט (יכול להיות שבנפרד זה היה טוב...)
חג שמח :)

• הוסף לסימניות
היי :)

התמונה האחרונה יפה (הייתי מחדד קצת, ופותח קצת יותר)
האחרות די שרופות
חג שמח
מוטי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1087219:
אינני מבינה בצילום אבל התמונות יפות.
מה שכן - ניסיתי להכנס לבלוג שלך שכפי שכתבת פתוח ברימון ובאתרוג - ובכן - הוא אמנם נפתח לי (ברימון) אך לא רואים תמונות!

חני

תודה שאת אומרת לי אני ידבר איתם על זה מקווה שזה יסתדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה