כללי ניקד||||||||||||||||||||||||||||||

• הוסף לסימניות
איך מנקדים באילוסטריטור?
WINDOWS 10

• הוסף לסימניות
אולי???

• הוסף לסימניות
מישהו יודע ?

• הוסף לסימניות
לי יש לגמרי בעיה עם ניקוד בכל התכנות
מאז שהשתדרגתי למחשב חדש עם CC2017
וורד 2016
אני לא מצליחה לנקד בכלל בשום תכנה.
מי יגלה רז זה לבני?

• הוסף לסימניות
מוודאים שהמקלדת על מצב עברית רגיל. לוחצים על מקש CAPS LOCK
עומדים מתחת לאות שרוצים לנקד וע"י שיפט ומקשי הספרות בחלק העליון של המקלדת - מנקדים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
באילוס מנקדים בחלון הגליפים
(window>type>glyphs)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם מורידים את החבילה המלאה של עברית לווינדוס 10 אז אפשר לנקד כמו פעם

קבצים מצורפים

• Lang.png
    Lang.png
    KB 34.7 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!
זה ממש חסר לי
ולנקד בחלון הגליפים זה כמו ללכת עם קביים:confused:
מקווה שאצליח, אצלי ההגדרות בעברית.

• הוסף לסימניות
קישור למה? זה נמצא בSettings של ווינדוס

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירים במעלו;n4885597:
לי יש לגמרי בעיה עם ניקוד בכל התכנות
מאז שהשתדרגתי למחשב חדש עם CC2017
וורד 2016
אני לא מצליחה לנקד בכלל בשום תכנה.
מי יגלה רז זה לבני?

העתקתי מכאן בעבר:
אפשרות ניקוד טקסט עברי במחשב:
בגרסאות הקודמות של ווינדוס [7,8 וכו'] היה זה על ידי: caps lock עם shift ואחד המספרים במקלדת.
ב-Windows 10 הדבר השתנה. מעתה ניקוד הטקסט יתבצע בעזרת קלידי האותיות [ולא הספרות] בצירוף המקש alt הימני [שהוא בעצם alt+ctrl]. כל אות מרמזת לסימן הניקוד, כגון ק - קמץ. להלן הרשימה:
ק ָ קמץ
פ ַ פתח
צ ֵ צירה
ס ֶ סגול
ח ִ חיריק
ש ְ שווא
ו ֹ חולם
\ ֻ קובוץ [כך גם היה בווינדוס הקודמים. הסימן בזה הוא על ידי הצורה, שמזכירה קצת קובוץ]
ד ּ דגש [=שורוק / מלאפום; מפיק]
' ׁ שׁ ימנית [סימן קלוש - ביחס ל: / היא ימנית]
/ ׂ שׂ שמאלית [סימן קלוש - ביחס ל: ' היא שמאלית]
ר ֳ חטף קמץ [מה הסימן?]
] ֲ חטף פתח [מה הסימן?]
ב ֱ חטף סגול [מה הסימן?]

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה