יש לך טלפון שלהם?עשיתי פעמיים אצל מישהי בבית
ובפעם שלישית ניסיתי חנות גדולה יותר ומוכרת שיש לה היצע של עגילים אפילו לחור ראשון,
בפועל בפעם הזו אחרי שבועיים! לבת שלי היה אינפקציה...
אז חזרנו לראשונה,
קנפו בנתיבות המשפט בסוף- 30 ש"ח,
דוג' אחת בלבד בכמה צבעים,
מדויק, זריז והכי זול
089740047יש לך טלפון שלהם?
תודה רבה089740047
מומלץ ממש.חנות 'סי יו' ברחוב קהילות יעקב
יחס מדהים
וגם זול יותר לעומת חנויות אחרות
יש לך מושג שעות פתיחה מס' טלפון וכו'?מומלץ ממש.
יש להם יחס מהמם לילדות, הכל תוך שתי שניות...
וגם מחיר טוב.
פותחים בחמש, לא זוכרת עד מתי.יש לך מושג שעות פתיחה מס' טלפון וכו'?
כנ"ל כמעט מדויק (לי עשו שם לפני 13 שנים, ועשיתי לבת שלי לפני שנתיים) הייתי מאד מרוצה!עשיתי בעלי כותרת (לי בעצמי עשו שם כשהייתי קטנה לפני 22 שנה!) ולפני 3 שנים עשיתי לבת שלי ....
הייתי מאוד מרוצה.
חנות 'סי יו' ברחוב קהילות יעקב
יחס מדהים
וגם זול יותר לעומת חנויות אחרות
מומלץ ממש.
יש להם יחס מהמם לילדות, הכל תוך שתי שניות...
וגם מחיר טוב.
תודה רבה ממש,פותחים בחמש, לא זוכרת עד מתי.
טלפון 0527144041
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים