כללי ניקוד באינדיזיין CS6 שיושב על מע' הפעלה וינדוס 8.1

• הוסף לסימניות
האמת, אני רוצה לצרוח "הצילו", כי הלקוח (במקרה זה בעלי) לחוץ מאד.
אני צריכה לנקד מילים, פה ושם, באינדיזיין.
הגרסה: CS6, יושב על מע' הפעלה וינדוס 8.1
וכידוע, שיטת הניקוד בוינדוס הנוכחי השתנה.

איך אני מנקדת????????????
או, אולי, יש סרגל ניקוד לאינדיזיין?
(או... ש.... אולי יש סרגל ניקוד לוורד 2007, ובאין ברירה אנקד שם ואח"כ אעביר לאינדיזין)

בתודה מראש לכל המסייעים והעוזרים.

• הוסף לסימניות
מדריך להוספת מקלדת ניקוד בוינדוס 8.1

קבצים מצורפים

• הוספת מקלדת לניקוד עברי ב-Windows 8 _ Microsoft Support.pdf
    KB 422.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תודה, זה כבר יש לי.
כשאני מנסה לנקד באינדיזיין הוא פשוט מביא לי צירוף מקשים שמוביל לפקודה מסויימת... הוא ממש לא מנקד באינדיזיין!

• הוסף לסימניות
תעשי דרך החלון הזה:
יד ימין על העכבר בוחרת את הניקוד המתאים, ויד שמאל על החיצים במקלדת עוברת מאות לאות.
רק שבשום אופן אל תשתמשי בניקוד שקיים בסרגל העליון, רק היכן שמסומן.

• הוסף לסימניות
וואו. זו הברקה. כל כך פשוט וכל כך נכון!

מרגיש לי שלפעמים האוצר מונח מאחורי התנור, ויודעים על כך. צריך רק את האמיץ שיתחיל לחפור שם...

• הוסף לסימניות
לגזור ולשמור

קבצים מצורפים

• 3195054572.jpg
    KB 66.6 · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה