כללי ניקוד מילים באינדיזיין- עזרה דחופה

• הוסף לסימניות
אני באמצע לעצב באינדיזיין לוח ואני צריכה שזה יהיה מנוקד,עכשיו יש לי בעיה שהניקוד לא עומד טוב בכל האותיות בעיקר באות ב' שאני צריכה להדגיש אות עם ניקוד בתוך ה ב וגם קמץ מתחתיו ,הבעיה שהוא לא נותן לי לעבוד יחד ,ז.א. שאם אני עושה קמץ אז נמחק לי הנקודה בתוך הב' ואם אני עושה הפוך הקמץ בורח לאות הבא ולא מתיישב טוב.
אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בזה ולהסביר מה אני צריכה בדיוק לעשות.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לכאורה הדגש לא נמחק אלא קופץ הלאה על גוף האות ולא רואים אותו. בעיקרון הבעיה הנפוצה היא שהמנקד עושה קודם ניקוד (קמץ \ פתח וכו') ואז דגש. ואם עושים דגש ואז הניקוד זה מסתדר. אבל לפי מה שאת כותבת זה לא הבעיה.
כנראה זה גופן שלא תומך בניקוד. (בשונה מכלל הגופנים של פונטייפ למשל)
תנסי להחליף גופן.

• הוסף לסימניות
דווקא יש לי פונטים של פונטיים והם אמרו לי שכל הפונטים שלהם תומכים בניקוד אבל בפועל זה לא הלך לי בכל הפונטים רק בפונט אחד שלהם .
תודה רבה על העזרה.
סתם לדעת הפונטים של פונטייפ לא תומכים בניקוד או כן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה