כללי ניקוד, תחליט אם אתה טוב או לא!

• הוסף לסימניות
משהו מוזר, ניקוד שלקחתי את הפסוק איך שהוא ממאגר - מופיע טוב, אבל מה שניקדתי בעצמי (והיה בסדר לגמרי בוורד), מופיע לא טוב באינדי!

מַזֶה?

קבצים מצורפים

• ניקוד מבולבל.PNG
    KB 24.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
אולי הסדר של הניקוד לא טוב, יש איזה סדר מסוים שהוא אמור להופיע בו,
דומני שקודם דגש אחר כך ניקוד ואח"כ טעמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;1703692:
אולי הסדר של הניקוד לא טוב, יש איזה סדר מסוים שהוא אמור להופיע בו,
דומני שקודם דגש אחר כך ניקוד ואח"כ טעמים.

אתה צודק, אבל:
א. אני לא יודע איך זה בפונטים אחרים, אבל בפונט שאני משתמש בו (SBL Hebrew) הניקוד מתיישב בדיוק במקום שהוא צריך להיות, לא משנה מתי אתה מקליד אותו. כך זכור לי.
ב. מה תאמר על המילה המצורפת בצילום מסך, שבשום אות אין ניקוד ודגש ביחד, או ניקוד וטעם ביחד?

קבצים מצורפים

• זרקא.PNG
    KB 9.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
ניסית להחליף לפונט אחר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1704091:
ניסית להחליף לפונט אחר?

פונטים אחרים בכלל לא מראים טעמים...

• הוסף לסימניות
ב. מה תאמר על המילה המצורפת בצילום מסך, שבשום אות אין ניקוד ודגש ביחד, או ניקוד וטעם ביחד?
אני באמת לא יודע, אבל החלט יתכן שהסר משפיע אחד על השני. מסתובב כאן בפורום איזה סקריפט של ר' אליהו פריד מפונטייפ שאמור לסדר את זה איכשהוא...

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 24.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;1704904:
אני באמת לא יודע, אבל החלט יתכן שהסר משפיע אחד על השני. מסתובב כאן בפורום איזה סקריפט של ר' אליהו פריד מפונטייפ שאמור לסדר את זה איכשהוא...

לא הבנתי מי הוא הסר?

• הוסף לסימניות
אפשר להתחבר למחשב שלך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1705351:
אפשר להתחבר למחשב שלך?

אוי, רק כעת אני רואה מה שכתבת לי, אתה עדיין כאן?

• הוסף לסימניות
צריך לנקות דריסות וזה מסתדר

• הוסף לסימניות
תודה

תודה אברהם, אתה תותח, אין מילים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1705630:
צריך לנקות דריסות וזה מסתדר

אפשר הסבר קצר, איך דריסות משפיעות על מיקום ניקוד?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
זה לא שכל הדריסות משפיעות, אלא משהו בהגדרות של העברית בסגנון הפסקה שלא מוּחָלות, בגלל הדריסות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה