כללי ניקוד

• פותח הנושא T92
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חייבת עזרה בחוברת שיורדת לדפוס
יש בעיה עם הניקוד זה עושה לי עיגולים כאילו
איך מתקנים את זה
תודה רבה מראש
זה דחוף נורא

קבצים מצורפים

• ניקוד.JPG
    ניקוד.JPG
    KB 134.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י T92;2031193:
חייבת עזרה בחוברת שיורדת לדפוס
יש בעיה עם הניקוד זה עושה לי עיגולים כאילו
איך מתקנים את זה
תודה רבה מראש
זה דחוף נורא

זה בתג? אם כן יש להחליף קובץ מאפ

• הוסף לסימניות
איך אני מחליפה את זה?

• הוסף לסימניות
ככל הנראה זה סימני טעמי המקרא שלא קיימים בפונט.
תמחקי אותם בחיפוש והחלפה

• הוסף לסימניות
מה הנוסחה בחיפוש והחלפה
ניסיתי כמה פונטים ובכולם זה היה

• הוסף לסימניות
תנסי בפונט גוטמן וילנא יש שם טעמים

• הוסף לסימניות
זה פונט קנוי
כי ניראה לי שאין לי אותו

• הוסף לסימניות
זה לא פונט קנוי זה בא עם וורד
בכל מקרה יש עוד פונטים חינמיים עם טעמים כמו עזרא סיל, SBL, ועם המחשב מגיעים גם פונטים עם טעמים כמו אריאל וטיימס ניו רומן
(רק שלא תעיזו לעמד בהם ספרים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה