ניקוז נסתר

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לומר לי איזה ניקוז לקנות , איזו חברה? אן שכולם אותה איכות?
תודה לכולם!!
אני מתכוונת לזה
1623927340937.png

• הוסף לסימניות
יש לשוני תעשי גוגל

• הוסף לסימניות
יש הבדלים במחירים וכנראה שזה גם הבדל באיכות
מדובר בפער עצום בין 350 בערך ל900 בערך

• הוסף לסימניות
@גזענית - מאיפה לך התמונה?
סתם מתעניינת, זו תמונה מבית של לקוחה שלי (מכירה את התמונה כי שלחתי למישהי להסבר על תעלות הניקוז)
ומעניין אותי איך התגלגלה לידיך?

• הוסף לסימניות
@גזענית - מאיפה לך התמונה?
סתם מתעניינת, זו תמונה מבית של לקוחה שלי (מכירה את התמונה כי שלחתי למישהי להסבר על תעלות הניקוז)
ומעניין אותי איך התגלגלה לידיך?
חיפוש בגוגל הביא לי את זה אז כנראה...
@גזענית מאשרת?

• הוסף לסימניות
@גזענית מאשרת?
חחח
צודקת!!
חיפוש קל פה מביא לזה.
פשוט קפצה לי תמונה מוכרת בזוית מוכרת...

הרגעתי ת'סקרנות

• הוסף לסימניות
@גזענית מאשרת?
מאשרת.

• הוסף לסימניות
חחח
צודקת!!
חיפוש קל פה מביא לזה.
פשוט קפצה לי תמונה מוכרת בזוית מוכרת...

הרגעתי ת'סקרנות
אם את כבר מגיבה אולי תציעי לי איזו חברה לקנות.
אגב קראתי הרבה המלצות שלך פה בפרוג... אם הייתי יכולנ לזור אחורה הייתי עושה איתך... תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה