דרוש מידע ניקוי אסלה ללא אקנומיקה

• פותח הנושא dag
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למי יש רעיון לניקוי אסלה ללא אקנומיקה או חומר אחר שעושה כתמים לעולמים?
אבל שינקה ביסודיות ובאותה עוצמה.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת באנטי קאלק כמו בתמונה.
מנקה מצוין, ושימוש קבוע גם מונע מהצטברות משקע בתחתית האסלה.
הכל נקי ונוצץ.
H261712.jpg

• הוסף לסימניות
פנטסטיק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנטי קאלק 4 ב1.
מידי פעם חוזרת גם לאקנומיקה בשביל הפרש....

• תודה
Reactions: dag
  • הוסף לסימניות
מחטא? משמיד חיידקים כמו אקנומיקה?
אינו מזיק למושב האסלה (פלסטיק?)

מחטא בהחלט. פעם בחודש בערך אני שמה גם אקונומיקה כדי להיות בטוה ששום חיידק סורר לא נותר בחיים.
לדעתי מנקה יותר מאקונמיקה - שבעיקר מחטאה, אבל לא מנקה לדוג' את האבן. אני משתמשת גם על הפלסטיק, ולא היו נזקים, אבל בלי אחריות...

• תודה
Reactions: dag
  • הוסף לסימניות
בסד
תנסי קולה לנקוי אסלה.

• הוסף לסימניות
קצף ניקוי- של חברת סנט מוריץ
אני רק עם זה

• הוסף לסימניות
אנטי קאלק עם ספוג הפלא!!!
התגלית שלי בערב פסח האחרון.

• הוסף לסימניות
למה לא אקונומיקה?
אני בכל משטח אחר בבית מצאתי תחליף, רק לשירותים לא. שירותים חייב אקונומיקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה