ניקוי בשיטת תל השומר

• הוסף לסימניות
האמת שזה מאוחר מאוד, אבל עדיין יכול מאוד להועיל גם להמשך,
אם גם אתם מנקים את החלונות והתריסים הירושלמיים בסקוטש ומתייגעים רבות, אז זהו זה!
ראיתי בתל השומר איך שמנקים והתלהבתי, הם לוקחים קערה עם חומר ניקוי ומים, מברשת גדולה רכה המיועדת לניקוי אבק, מגב של שיש ומטלית, תחילה עוברים על כל המסילות, החלונות והתריסים עם המברשת, גורפים את המים מהחלון ומנגבים. אני עדיין לא מוותרת על הפיניש עם הסנו קליר, אבל התוצאות טובות ברבע מהזמן.
הנקודה היא בעיקר זה שהמברשת מגיע לכל פינה במסילות ובעיקר בתריסים, בחריץ הקטן בין השלבים.
בהצלחה!

אה... אתם עושים ככה כבר שנים? למה לא אמרתם?

• הוסף לסימניות
בערב פסח, מברשת שיניים הולכת איתי לכל מקום.
אפשר גם עם מכחול עבה.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;750581:
בערב פסח, מברשת שיניים הולכת איתי לכל מקום.
אפשר גם עם מכחול עבה.

שלבים של תריסים עם מכחול?! אצטרך להתחיל כבר עכשיו לשנה הבאה!!!:);):p

• הוסף לסימניות
אני מבינה שהיא לא מתכוונת רק לתריסים. אני משתמשת עם מברשת שיניים למסילות של המגירות, למקרר, וכדו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה שוורץ;750597:
אני מבינה שהיא לא מתכוונת רק לתריסים. אני משתמשת עם מברשת שיניים למסילות של המגירות, למקרר, וכדו'.

גמני -(אולם על מכחול לא שמעתי) - וחוץ מזה זה היה קשור למה שכתוב כאן... ;)

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=97930

• הוסף לסימניות
אולי פחות רלונטי כבר, אבל לאלו שמנקות תריסים לעיתים קרובות , לא רק לפני פסח, מוציאים את התריס לאמבטיה, עם זרם חזק של הטוש שוטפים אטתו משני הצדדים עם תריסים פתוחים, עזרה קלה של מברשת, יצא מבריק בקגע, נוסה בהצלחה בערב פסח, פשוט מדהים!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצן;752053:
אולי פחות רלונטי כבר, אבל לאלו שמנקות תריסים לעיתים קרובות , לא רק לפני פסח, מוציאים את התריס לאמבטיה, עם זרם חזק של הטוש שוטפים אטתו משני הצדדים עם תריסים פתוחים, עזרה קלה של מברשת, יצא מבריק בקגע, נוסה בהצלחה בערב פסח, פשוט מדהים!!

ברור,
אבל זה רק לתריסי שלבים ולא לתריסי גלילה, כן? :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה