כללי ניקוי דף

• הוסף לסימניות
ב"ה

יש דרך קלה לנקות כזה דף בפוטושופ, מכל הלכלוך שמסביב? (זה דף שלם שנראה כך..)
תודה!

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 182.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
עדיף כבר להקליד אותו מחדש

• הוסף לסימניות
בחירה>טווח צבעים>לדגום את הלכלוך
זה לא יעבוד אם הלכלוך הוא לא אפור אלא שחור כמו הטקסט

• הוסף לסימניות
ליצור שכבת התאמה Levels ולהסיט את הגרף הבהיר שמאלה לכיוון הכהה

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 36.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1255023:
ליצור שכבת התאמה Levels ולהסיט את הגרף הבהיר שמאלה לכיוון הכהה

השיטה הזאת מטשטשת את הכתב

• הוסף לסימניות
אנסה את כל האופציות, תודה רבה!
אי אפשר להקליד מחדש..זה צריך להשאר ככה המקור!

• הוסף לסימניות
אני בשכבת התאמה מסיטה את הגרף, הוא מראה לי בתצוגה מקדימה את הפעולה שעשיתי. אחרי שאני לוחצת אישור הוא חוזר למצב הקודם. למה?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושנה;1255329:
אני בשכבת התאמה מסיטה את הגרף, הוא מראה לי בתצוגה מקדימה את הפעולה שעשיתי. אחרי שאני לוחצת אישור הוא חוזר למצב הקודם. למה?!

אישור?
בשכבות התאמה אין פעולת אישור.
פשוט בצעי את השינויים והמשיכי בעבודה....

• הוסף לסימניות
אני פה..(ctrl+L) עכשיו זה נקי כשאני לוחצת אישור זה חוזר למצב הקודם.

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 43 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
תנסי לעשות את זה ב"שכבת התאמה", ולא בהתאמה בתפריט
ראי בדוגמה שהעלה avram.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HERSHY;1255556:
תנסי לעשות את זה ב"שכבת התאמה", ולא בהתאמה בתפריט
ראי בדוגמה שהעלה avram.

איפה זה נמצא? יש לי פוטושופ בעברית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושנה;1255593:
איפה זה נמצא? יש לי פוטושופ בעברית...

בתפריט - חלון > התאמות, ובחלונית התאמות יש לך את כל שכבות ההתאמה, למה שאת מחפשת, קוראים "רמות"
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה! הסתדרתי וכשאני מייצאת לג'יפג או פידיאפ זה נשמר לי בלי השינויים....

• הוסף לסימניות
זה לא מסתדר לי ואני רוצה לסגור את זה....
יש פתרון?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה