דרוש מידע ניקוי יבש - זה המחירים?

• הוסף לסימניות
זה אכן כל כך יקר?
הכנסתי שמלה אחת למכבסה באזור רוממה לניקוי יבש
והמחיר לא פחות מ-120 ש"ח

יש לי עוד כמה שמלות שצריכות ניקוי
אבל פחות מתחשק לי להיפרד מכמה מאות שקלים לצורך העניין

מכירים אולי מכבסה טובה עם מחירים סבירים באזור ביתר - ירושלים?
אשמח לשמוע:)

• הוסף לסימניות
תשלחי לאשדוד
עלה לי זקט צמר 60 וטלית 50.

• הוסף לסימניות
נסי לכבס ביד בעדינות
אמבטיה מלאה מים + א.כביסה
לשפשף קצת
לשטוף
ולתלות ליבוש
לי זה לוקח פחות זמן מללכת למכבסה,
חוץ מחליפות גברים בטנה מלאה - הכל אנימכבסת בבית,
גם טליתות

• הוסף לסימניות
זה אכן כל כך יקר?
הכנסתי שמלה אחת למכבסה באזור רוממה לניקוי יבש
הרבה חנויות באיזור המדובר יקרות מהסטנדרט, זה 'מס' שמיועד לתושבי חול הגרים שם ואין להם מה לעשות עם הכסף שהם מקבלים מההורים;)

• הוסף לסימניות
הרבה חנויות באיזור המדובר יקרות מהסטנדרט, זה 'מס' שמיועד לתושבי חול הגרים שם ואין להם מה לעשות עם הכסף שהם מקבלים מההורים;)
אדרבה
אשמח לשמוע על מכבסות איכותיות במחירים סבירים יותר
גם באזורים מרוחקים

• הוסף לסימניות
אני יודע שתמיד עדיף להשקיע ושהבגד שלכם יצא נקי ולא רק שישפריצו על הבגד דורדראנט ויגידו לכם כיבסנו לכם
חבל ללכת למקומות הזולים ואח"כ לשלם כפול!

• הוסף לסימניות
אני יודע שתמיד עדיף להשקיע ושהבגד שלכם יצא נקי ולא רק שישפריצו על הבגד דורדראנט ויגידו לכם כיבסנו לכם
חבל ללכת למקומות הזולים ואח"כ לשלם כפול!
אבל זה יוצא הון תועפות!
120 ש"ח לשמלה כפול כמות השמלות.....

אולי רק בירושלים זה המחירים

• הוסף לסימניות
האם מדובר על שמלה אלגנטית רגילה, אבל בהוראות הכביסה כתוב 'ניקוי יבש בלבד'?
אם כן, אל תתייחסי לזה ותכבסי בתוכנית עדינה (כמובן לא לוקחת אחריות, רק ממליצה ;))

מהיכרות עם התחום, לצערי הרבה חנויות כותבות ניקוי יבש בלבד כדי להמלט מתלונות שונות,
אבל הבגד לא באמת דורש את זה.

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה זה בטנה מלאה, חליפות גברים אפשר לכבס בבית מעולה. על תוכנית עדינה, הפוך וסחיטה חלשה.
אח"כ כמה דקות פתוח במייבש - זה "מגהץ" ומתייבש מעולה.
חליפות קשיחות, שנוגעים בהן כאילו יש משהו בתוכו שמעמיד את החליפה - זה סוג של קרטון
ניסיתי פעם - החליפה ממש נהרסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה