נכתב ע"י ari;1258406:אם היא כבר צהובה (מניסיון לא מוצלח)
יעזור הזיץ?
נכתב ע"י sari93;1258476:חומר מיוחד להלבין הצהבה של טלית?
נכתב ע"י נ פלוס;1258504:כן.
רק באיזה איזור את?
נכתב ע"י נ פלוס;1258465:שמעתי שיש איזה חומר מיוחד לזה...
עולה בסביבות 50 ש"ח לבקבוק
אני בררת על זה, אם יהיה לי פרטים אני יכתוב....
ומה זה מנסיון לא מוצלח? ניקוי יבש או כביסה בבית?
אם יהיה לך פרטים אשמח לשמוע
לא יודעת למה רק לי הגיהוץ מצהיב את הטלית
נכתב ע"י ליז;1259093:מולטימד הוא יותר טוב מהזיץ?
יש לך נסיון עם שתיהם?
אודה אם תוכלי לפרט
אם יהיה לך פרטים אשמח לשמוע
לא יודעת למה רק לי הגיהוץ מצהיב את הטלית
נכתב ע"י אסתר;1262259:אני משתדלת שיהיה חדש פעם בחצי שה, ואז השבתית עוברת להיות של יום חול, והשל יום חול עוברת להיות לשינה.
נכתב ע"י נ פלוס;1262656:בעלך יושן עם טלית גדול? מה, כשמיכה![]()
את יודעת לפתוח ראשי תיבות?נכתב ע"י אסתר;1262259:אין אפס. בטלי"ק ככל שמכבסים יותר, מצהיב יותר.
אני משתדלת שיהיה חדש פעם בחצי שנה, ואז השבתית עוברת להיות של יום חול, והשל יום חול עוברת להיות לשינה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים