ניקוי כונן במחשב

• הוסף לסימניות
כונן C שלי מלא עד 0 מקום איך אני מרוקנת?
(אין לי שום דבר מיוחד בעל נפח גדול שם)

• הוסף לסימניות
ניקוי הדיסק נמצא במאפיינים של הכונן.
נכנסים ל"מחשב שלי/זה" לוחצים לחצן ימני על כונן C, מאפיינים, ובתחתית החלון יופיע לכם ניקוי הדיסק.

• הוסף לסימניות
ניקוי הדיסק נמצא במאפיינים של הכונן.
נכנסים ל"מחשב שלי/זה" לוחצים לחצן ימני על כונן C, מאפיינים, ובתחתית החלון יופיע לכם ניקוי הדיסק.
אה
את זה עשיתי מייד....
מה עוד יכול להיות?
נראה שמשהו גדול מפריע לו כי הוא מוריד ממש אחוז מינימלי ביותר ...

• הוסף לסימניות
מה עם תוכנת CCLENER ?

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להתחבר אלי ולנקות לי
זה ממש מציק ואני לא מצליחה לרוקן

• הוסף לסימניות
בניקוי הדיסק הרגיל עשיתם ניקוי קבצי מערכת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
א. עדיין לא עשית ניקוי דיסק בהרשאות מנהל
זה נקרא "ניקוי הדיסק"
ב. תחפשי את שורת הפקודה תקליקי ימני ובחרי בהפעל כמנהל
הכניסי את הפקודות הבאות
קוד:
net stop wuauserv
cd %Windir%\SoftwareDistribution
del /f /s /q Download
net start wuauserv
זה ימחק את מטמון עדכוני ווינדוס

• הוסף לסימניות
א. עדיין לא עשית ניקוי דיסק בהרשאות מנהל
זה נקרא "ניקוי הדיסק"
ב. תחפשי את שורת הפקודה תקליקי ימני ובחרי בהפעל כמנהל
הכניסי את הפקודות הבאות
קוד:
net stop wuauserv
cd %Windir%\SoftwareDistribution
del /f /s /q Download
net start wuauserv
זה ימחק את מטמון עדכוני ווינדוס
עשיתי את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה