השרית הבזיכים במים רותחים בתוספת אבקת כביסה.כל שנה אני מסתבכת עם זה אנא תנו רעיון קל לניקוי, או שעדיף כבר לקנות כל שנה מחדש? זה לא דבר יקר...
מה הבעיה עם חומר לניקוי כלי כסףאיך מנקים בצורה טובה את החנוכיה עצמה
מים רותחים מספיק?
מים חמים ואבקת כביסה
להשרות ולנקות
כך אני עושה בזכוכיות של נרות השבת. ויוצא מעולה ונקי.להשרות במים רותחים עם אבקת כביסה, אחרי זמן קצר. אין צורך אפילו בשיפשוף... לשטוף מהסבון ולייבש.
יוצא מבריק!!
ולנגב עם נייר סופג או סמרטוט ואח"כ לנקות עם חומרניקוי חנוכיה מכסף- כדאי קודם לשפוך מים רותחים על החנוכיה להוריד את השעווה
מים חמים ואבקת כביסה
להשרות ולנקות
להשרות במים רותחים עם אבקת כביסה, אחרי זמן קצר. אין צורך אפילו בשיפשוף... לשטוף מהסבון ולייבש.
יוצא מבריק!
זה מה שעשיתי עד לפני תקופה כל שבוע במוצא"ש.השרית הבזיכים במים רותחים בתוספת אבקת כביסה.
תוצאות מצוינות.
אין לי נסיון במעמדים,בעלי משתמש בצינוריות הזהב בחנוכיה עצמה.
אותם מחדשים כל שנה.
כבר תקופה ארוכה אני משתמשת בפיירי במקום אבקת כביסה.זה מה שעשיתי עד לפני תקופה כל שבוע במוצא"ש.
הבעיה שהתחיל להשאיר לי אבנית - ייתכן שקשור לאבקת כביסה.
לכן שואלת,
באיזה אבקת כביסה אתם משתמשים בשביל זה?
בפיירי ניסיתי.כבר תקופה ארוכה אני משתמשת בפיירי במקום אבקת כביסה.
שימי לב שהקומקום ממנו את מערה את המים נקי מאבנית.
תרתיחי מעט מים (עד המינימום)עם כפית מלח לימון.בפיירי ניסיתי.
יכול להיות שזה העניין?
איך אני מנקה את הקומקום מאבנית? סליחה על הבורות?
(יכול להיות שיש קומקומים שמייצרים יותר אבנית? זה קומקום של כמה חודשים)
להרתיח את הקומקום עם חומץ (עדיף סינטטי)איך אני מנקה את הקומקום מאבנית? סליחה על הבורות?
(יכול להיות שיש קומקומים שמייצרים יותר אבנית? זה קומקום של כמה חודשים)
אותה הדרך גם בכוסות זכוכית?מים חמים ואבקת כביסה
להשרות ולנקות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים