ניקוי כיורי חרסינה- טיפ---

• הוסף לסימניות
לכל בעלי כיורי החרסינה, אלה בהתקנה שטוחה, שנוצרים עליהם סימנים אפורים-שחורים מעצבנים...
מישהי יאמרה לי שעשתה כיורי נירוסטה רק בגלל זה.
אז יש בשורה- מורחים משחת אסטוניש, מחכים כמה דקות, אח"כ מורידים והסמנים אמורים לרדת. אולי יש להחמיר ולהשאיר זמן רב יותר, לא בדקתי:)
את העיצה נתן לי עובד של חרסה שמזמינים אותו לתקן סדקים והוא מגלה סימנים כאלה שנראים כאילו סדקים ומסיר אותם במקום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;974346:
לכל בעלי כיורי החרסינה, אלה בהתקנה שטוחה, שנוצרים עליהם סימנים אפורים-שחורים מעצבנים...
מישהי יאמרה לי שעשתה כיורי נירוסטה רק בגלל זה.
אז יש בשורה- מורחים משחת אסטוניש, מחכים כמה דקות, אח"כ מורידים והסמנים אמורים לרדת. אולי יש להחמיר ולהשאיר זמן רב יותר, לא בדקתי:)
את העיצה נתן לי עובד של חרסה שמזמינים אותו לתקן סדקים והוא מגלה סימנים כאלה שנראים כאילו סדקים ומסיר אותם במקום...
כוונתך למשחה שבקופסא הכחולה? או שיש משחה שמיועדת במיוחד בשביל כיורים וכדו'?
(אני הצלחתי ביום שישי, בעזרתה האדיבה של משחת האסטוניש, להוריד מן השיש כתם שומני רציני שהתהווה שם, והאקונומיקה לא יכלה לו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה