כיריים ניקוי כיריים אינדוקציה

• הוסף לסימניות
שלום,

מישהוא יודע איך מנקים כיריים אינדוקציה?
קנתי כמה חומרים ולא עזר כלום. עדיין יש כתמים.

אשמח למידע.
תודה.

• הוסף לסימניות
יש כתמים שהם אבנית. תנסי עם אנטי קאלק.
וכמובן שומן שרוף עם סנט מוריץ.
חייב עם ספוג הפלא.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת באסטוניש של יעקבי , מנקה הכל בניגוב עם סמרטוט(להפעיל קצת כוח)
1635284436751.png

• הוסף לסימניות
אה?
כיריים אינדוקציה?
מה הבעיה לנקות אותם?
סקוצ' עם קצת אמה מיד אחרי הבישולים
זהו.

פעם אחת השארתי בטעות סיר ריק על כיריים דולקות, אז נהיה מתחת לסיר כתם שהיה בו ממשות, בעלי גרד אותו עם שפכטל.

• הוסף לסימניות
אה?
כיריים אינדוקציה?
מה הבעיה לנקות אותם?
סקוצ' עם קצת אמה מיד אחרי הבישולים
זהו.

פעם אחת השארתי בטעות סיר ריק על כיריים דולקות, אז נהיה מתחת לסיר כתם שהיה בו ממשות, בעלי גרד אותו עם שפכטל.
אני חושבת שלא כל-כך כדאי לעשות עם סקוצ׳ זה סורט את הכיריים ואחרי שמשתמשים בזה כמה פעמים הכיריים לא נראות משהו,
אני משפריצה סנט מוריץ, מורחת עם ספוג רך על כל הכיריים, מחכה כמה דק׳ ואז מנגבת יוצא כמו חדש בכלום עבודה
במקרה שיש כתמי שומן שלא יורדים אפשר להשפריץ ולשים מעל שקית ניילון למשהו כמו שעה וזה יורד בלי שום מאמץ
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
היה לי על האינדוקציה כתם שחור גדול שלא הצלחתי לנקות, ממש שכבה של שמן שרוף. ראיתי כאן המלצה לקנות בטמבור "סקרייפר" לזכוכית, גירדתי לאט ובסבלנות והכל ירד!
ב16 שח חידשתי את האינדוקציה שלי לגמרי!20230403_021435.jpg
ממליצה מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה