ניקוי כלי כסף

• הוסף לסימניות
יש לכם המלצה טובה לחומר ניקוי יעיל ושעובד טוב לכלי כסף? משהו שמוריד גם כתמים שחורים...
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אנחנו קונים מהצורפים, יש להם תרסיס שהם מייבאים, ואפשר לקנות שם גם כפפות מיוחדות, מנקה מעולה!!! (הצורפים משתמשים עם זה לכלי בכסף שלהם)
ואגב שצריך לרסס על הכפפה וככה לנקות ולא ישר על כלי הכסף כמו שכתוב בהוראות

• הוסף לסימניות
תגידו, רק אצלי הם משחירים? הבו פתרונות....
עד היום השתמשתי בתרסיס של יעקבי אך הוא לא מוריד עד הסוף ונשארים כתמים...

• הוסף לסימניות
'האגרטי'
יש להשיג אותו בתרסיס, בנוזל ובמשחה
לא משנה - כולם מצוינים.

ראיתי שבחנות של חדד הם משתמשים בספרי (מטעמי נוחות)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול: במשך שנים הפמוטים שלי היו יופי, הברקתי פעם בכמה חודשים (הם עומדים בויטרינה סגורה) ונשארו יפים. במשך השנה האחרונה (בערך) זה קטסטרופה, אם אני לא מבריקה שבוע אחד הם נהיים בצבע נחושת, משהו הזוי. יכול להיות שזה סוג של עייפות החומר? פשוט הכסף כבר לא אותו כסף אחרי כמה שנים?! מה עושים??

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם למישהי יש נסיון עם חריטת יהלום, איך אפשר לנקות אותם בצורה הכי טובה
יש לי גם פמוטים וגם גביע וזה לא מתנקה טוב בכלל

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול: במשך שנים הפמוטים שלי היו יופי, הברקתי פעם בכמה חודשים (הם עומדים בויטרינה סגורה) ונשארו יפים. במשך השנה האחרונה (בערך) זה קטסטרופה, אם אני לא מבריקה שבוע אחד הם נהיים בצבע נחושת, משהו הזוי. יכול להיות שזה סוג של עייפות החומר? פשוט הכסף כבר לא אותו כסף אחרי כמה שנים?! מה עושים??
את מניחה את המלחיה עם מלח בתוך הויטרינה? אם כן זו הסיבה! להקפיד לרוקן את המלחיה מהמלח לפני שמניחים בויטרינה .

ועוד משהו ..
לשוויגר שלי יש כלי כסף שהביאה לארץ כשהם עברו מארה''ב לכאן , שמתי לב שהויטרינה שלה
מבריקה תמיד! (וזה לא בגלל שהיא חולת נקיון,כמו שחשבתי בעבר) שאלתי אותה איך הויטרינה שלה כ''כ נוצצת ותמיד, אמרה לי שהיא חושבת שזה קשור לזה שהכלי כסף גם האמיתיים ,מעורבים בהם עוד חומר חוץ מכסף(כנראה כדי להקטין את העלות) ,ובאמריקה הכלי כסף מ100% כסף טהור.

• הוסף לסימניות
את מניחה את המלחיה עם מלח בתוך הויטרינה? אם כן זו הסיבה! להקפיד לרוקן את המלחיה מהמלח לפני שמניחים בויטרינה .

ועוד משהו ..
לשוויגר שלי יש כלי כסף שהביאה לארץ כשהם עברו מארה''ב לכאן , שמתי לב שהויטרינה שלה
מבריקה תמיד! (וזה לא בגלל שהיא חולת נקיון,כמו שחשבתי בעבר) שאלתי אותה איך הויטרינה שלה כ''כ נוצצת ותמיד, אמרה לי שהיא חושבת שזה קשור לזה שהכלי כסף גם האמיתיים ,מעורבים בהם עוד חומר חוץ מכסף(כנראה כדי להקטין את העלות) ,ובאמריקה הכלי כסף מ100% כסף טהור.
מצחיק, אבל אצלי זה בדיוק ההיפך ממה שכתבת: הפמוטים שלי ג"כ מארה"ב והם מונחים בויטרינה נפרדת משאר כלי הכסף, כולל המלחיה.

• הוסף לסימניות
הייתה תגובה של בעל מקצוע בתחום כלי כסף, בעיתון לפני תקופה כשפורסם הטיפ הנ"ל, והוא כתב שניקוי כלי הכסף בצורה כזו באופן קבוע, פוגע בכל הכסף וגורם לנזק בלתי הפיך, והוא המליץ שלא לנקות כך יותר מפעם אחת בחיי הכלים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מכירה את הסרטון עם קערת מצופה בנייר כסף, מים חמים וסודה לשתיה?....

אני עושה את זה באופן קבוע פעם בחצי שנה...
אל תעשו את זה הרבה הבנתי שזה לא הכי טוב.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם למישהי יש נסיון עם חריטת יהלום, איף אפשר לנקות אותם בצורה הכי טובה
יש לי גם פמוטים וגם גביה וזה לא מתנקה טוב בכלל
למרוח חומר עם מטלית (לא צמר גפן כי הסיבים נתפסים ביהלום)
לשפשף כמה שאפשר ואח"כ לשטוף ע"י הטוש באמבטיה עם זרם חזק כדי שיצאו שאריות החומר .

קופצת על האשכול-
איך מתחזקים כלי כסף בצורה שוטפת כדי שהויטרינה תהיה תמיד נוצצת ויפה?......
מתי אתן מנקות? ואיך?
כל שבוע? יום חמישי? מוצ"ש?
פעם בחודש?

• הוסף לסימניות
מישהי מכירה חנות כלי כסף-שאפשר להחליף שם כלי כסף
למכור ישן ולקבל חדש...
ירושלים או מודיעין עילית

• הוסף לסימניות
יש איזשהו חומר שקונים אותו בארצות הברית והוא נפלא: Goddard's silver polish foam
הניקוי מחזיק מעמד זמן רב.
מישהו נתקל בחומר הזה גם בארץ?

• הוסף לסימניות
s-l225.jpg
מצרפת תמונה

• הוסף לסימניות
אני כבר לא ניקיתי את הפמוטים שלי כמעט שנתיים !!!!!

(הגנב חסך לי את זה. למרות שהייתי בכיף מוותרת על התענוג)
:mad: :mad:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה