ניקוי כלי כסף

• הוסף לסימניות
איך מנקים כלי כסף מוזנחים ביותר (היו מול מזגן בויטרינה שבורה)?
שמעתי פעם על הרתחה עם סודה לשתיה, או חומר אחר. אולי היה פעם ב"פטנט רשום".

תודה
גמר חתימה טובה.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על ההרתחה עם אבקת הסודה. הכלים יצאו בוהקים!
מרפדים קערה בגודל שיכיל את הכלי בנייר כסף, יוצקים מים רותחים ובערך כף סודה לשתיה, טובלים באמבט זה את כלי הכסף ומשהים זמן מה. הכלים מלבינים ללא הכר.

• הוסף לסימניות
ארבע,
תודה רבה.
כבר הייתי מיואשת. ניקיתי וניקיתי וניקיתי. והכלים קצת השתפרו. ממש לא הברק שאני רגילה.
גמר חתימה טובה.

• הוסף לסימניות
ארבע אם זה פמוט גדול אפשר לעשות את זה באמבטיה למשל?
וזה מזיק לאמבטיה?
ובכלל אחרי הטיפול הזה מה נשאר לי לנקות?

• הוסף לסימניות
אף פעם לא ניסיתי באמבט, וזה נשמע לי סיזיפי מידי: לכסות הכל בנייר אלומיניום, למלא עד לגובה הרצוי (כזה שיכסה את הכלי). לא ממליצה על אמבט כי תזדקקי לגלונים של מים.
פמוט גדול ניקיתי בגיגית גדולה עד למחצית גובהו, ואחר כך הפכתיו לצידו השני. אם המדובר בקנדלברה, בד"כ היא מתפרקת לשני חלקים (יש הברגה תחת הקנים).
ומה תצטרכי לנקות? דומני שאת הידיים, הן עשויות להשחיר בעקבות הטיפול הנ"ל.

• הוסף לסימניות
שיטה מעולה-לנקות עם משחת שיניים....
לקחת על הידיים משחה (או ע"י בד) ולמרוח ולשפשף את הכלי כסף, ואח"כ לשטוף טוב במים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efigraf;646663:
שיטה מעולה-לנקות עם משחת שיניים....
לקחת על הידיים משחה (או ע"י בד) ולמרוח ולשפשף את הכלי כסף, ואח"כ לשטוף טוב במים.

ולהיזהר שלא ישאירו אח"כ סימנים של משחה, כי אם לא שוטפים אח"כ הרבה במים עם שפשופים בעזרת הידיים נשאר כתמים לבנים של משחה......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;646512:
ממליצה מאד על ההרתחה עם אבקת הסודה. הכלים יצאו בוהקים!
מרפדים קערה בגודל שיכיל את הכלי בנייר כסף, יוצקים מים רותחים ובערך כף סודה לשתיה, טובלים באמבט זה את כלי הכסף ומשהים זמן מה. הכלים מלבינים ללא הכר.
אפשר לנקות כך גם ליטוש קריסטלי או שזה פוגם בליטוש?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג.
אגב, קראתי לאחרונה שאת נייר הכסף יש לפרוש כשהצד המבריק למעלה. לא זכור לי שאני מקפידה על כך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה