עזרה ניקוי מגן סיליקון לפלאפון

• הוסף לסימניות
מגן שקוף שמגיע עם המכשיר, עם הזמן הולך ומתכהה בצבע עכור...
אפשרי לנקות?
מה מומלץ לעשות? (חוץ מלרכוש חדש...)

• הוסף לסימניות
תקני חדש
עולה עד 20 שח.

• הוסף לסימניות
זה נוצר בגלל הקרינה במשך זמן ההטענה של הפלאפון אם תטעינו את הפלאפון בלי המגן תראו שהוא נשאר כמו חדש
בהצלחה.
זה לא קשור לזיעה?
כלומר, זה קורה אפילו למי שלא מחזיק את הפלאפון בכיס?
ואם מטעינים בלי ומחזיקים בכיס זה לא יקרה?

• הוסף לסימניות
זה נוצר בגלל הקרינה במשך זמן ההטענה של הפלאפון אם תטעינו את הפלאפון בלי המגן תראו שהוא נשאר כמו חדש
בהצלחה.
זה נוצר בגלל ששמים את זה בכיס המכנסיים, אם תשימו את הטלפון בתיק-זה פחות יקרה
(בגלל החום והלחות)

• הוסף לסימניות
לא נכון!
יכול להיות שגם.
מה תגיד על אשה שאין לה כיס?
כמעט כל הסיבה זה בגלל ההטענה יכול להיות גם בגלל הכיס אבל הסיבה העיקרית זה הקרינה
מניסיון!
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לא נכון!
יכול להיות שגם.
מה תגיד על אשה שאין לה כיס?
כמעט כל הסיבה זה בגלל ההטענה יכול להיות גם בגלל הכיס אבל הסיבה העיקרית זה הקרינה
מניסיון!
בהצלחה.
נשים מחזיקות את הטלפון ביד יותר מגברים...

• הוסף לסימניות
יכול להיות אני ניסיתי. אתה ניסית?
לפי מה שאני ראיתי זה בגלל ההטענה אולי יש עוד סיבות אדרבה נשמח להחכים אבל מהוכחות ולא מתאוריות

• הוסף לסימניות
יכול להיות אני ניסיתי. אתה ניסית?
לפי מה שאני ראיתי זה בגלל ההטענה אולי יש עוד סיבות אדרבה נשמח להחכים אבל מהוכחות ולא מתאוריות
אולי בזמן ההטענה הפלאפון מתחמם?
מה קשור פה קרינה?

• הוסף לסימניות
בקיצור, אין דרך לנקות?
יש כאן איזה מומחה פלסטיקה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה