כללי ניקוי קווי מתאר של תוכניות אדריכל, תפקיד של מי?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני מעצבת אלבום דיגיטלי למבנה בבניה.
הלקוח מבקש שהתוכניות יופיעו באלבום ללא הקווים הפנימיים של התוכנית.
האם אני בתור גרפיקאית צריכה למחוק אותם? או שהאדריכל צריך להגיש לי גרסה נוספת של תוכניות ללא קווים פנימיים?
אודה מאד על תשובתכם בהקדם כיוון שמדובר על עבודת נמלים, בנין בן שש קומות.

(צר לי פרסמתי גם בפורום אדריכלים, לא ידעתי לאן לשייך)

• הוסף לסימניות
איך שלחו לך את התוכנית?
אם ב-PDF אז הרבה פעמים יש שכבות שאפשר להסתיר וביניהן גם שכבה של קווים פנימיים וכו'.

• הוסף לסימניות
אם האדריכל עובד עם שכבות בצורה מסודרת, זה לא אמור לקחת לו יותר ממספר דקות כדי לשלוח לך את התוכנית כפי שאת צריכה. נסי לדבר עם הלקוח שיבקש את זה ממנו, או כמו שאמרה עדן, אם זה בPDF את יכולה לכבות שכבות שאין לך צורך.

• הוסף לסימניות
תודה, באיזה תוכנה מכבים את השכבות? אשמח לקבל הסבר, לא ידעתי שקיימת אופציה כזו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משהו אחר;1206650:
תודה, באיזה תוכנה מכבים את השכבות? אשמח לקבל הסבר, לא ידעתי שקיימת אופציה כזו.

בפוטושופ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה