עזרה ניקוי רצפה משעווה חמה שנשפכה

• הוסף לסימניות
מה עושים?
רצפת הקרמיקה כוסתה בשעווה חמה.
חיממתי שעווה במקרוגל-השעווה התחממה כנראה הרבה מדי-הקופסה נסדקה,
והשעווה נשפכה לרצפה.
איך ניתן לנקות כזה דבר?

• הוסף לסימניות
לגרד בעדינות מהרצפה עם הציפורן או משהו בסגנון ואם לא הולך אז לנסות עם מים חמים

• הוסף לסימניות
גירוד (בעדינות!) עם שפכטל או סכין גירוד ומה שנשאר לחמם עם פן ומיד לספוג עם נייר סופג

• הוסף לסימניות
גירוד (בעדינות!) עם שפכטל או סכין גירוד ומה שנשאר לחמם עם פן ומיד לספוג עם נייר סופג
ישנו שפכטל המיועד לגירוד קרח מהמקרר
(מצורף לכל מקרר בשנים האחרונות)
ניתן להשתמש בו כדי לגרד את השעווה

• הוסף לסימניות
כמדומני שכדאי להקפיא את השעוה ולא לחמם אותה - להניח עליה קרחם קפוא ואח"כ לגרד בשפכטל של המקררים, כך יש סיכוי שזה ישתחרר ביתר קלות.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המסייעים/ות.
אנסה מחר אי"ה
ואדווח לכם מה עזר לבסוף.

• הוסף לסימניות
עכשיו זה מלחיץ ממש:
ניסיתי הכל.
כל מה שייעצתם לי: החם, הקר והקפוא.
השעווה עקשנית.דבוקה.
מדובר בשטח גדול.
וזה במטבח-מכוער......
מה אעשה??
יש עוד עיצה?
תודה מראש למייעצים/ות

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לנסות לשים מים רותחים בתוך שקית לקשור ולשים את השקית על השעוה כמה דקות וכשהשעוה נמסה לנגב עם נייר מגבת, אפשר לעשות כמה פעמים עד שיורד
ככה אני מורידה שעוה מכלי כסף,

• הוסף לסימניות
עכשיו זה מלחיץ ממש:
ניסיתי הכל.
כל מה שייעצתם לי: החם, הקר והקפוא.
השעווה עקשנית.דבוקה.
מדובר בשטח גדול.
וזה במטבח-מכוער......
מה אעשה??
יש עוד עיצה?
תודה מראש למייעצים/ות
לא יורד גם בגירוד?

• הוסף לסימניות
את השעווה שהיא בגדר כתמי שעווה-גירדתי ויצא.
את השעווה שנשפכה מהכלי והיא שכבה עבה ומתפרסת על שטח גדול-אני מפחדת לגרד-כי כתבו כאן שזה משאיר שריטות.

• הוסף לסימניות
את השעווה שהיא בגדר כתמי שעווה-גירדתי ויצא.
את השעווה שנשפכה מהכלי והיא שכבה עבה ומתפרסת על שטח גדול-אני מפחדת לגרד-כי כתבו כאן שזה משאיר שריטות.
תנסו עם כלי פלסטיק

• הוסף לסימניות
ב"ה, לקחתי את הסיכון של שריטות-
גירדתי עם מגרדת קטנה פשוטה
והשעווה יצאה.
תודה לכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה