ניקוי רצפות לאחר בניה

• הוסף לסימניות
ערב טוב

יש למשהו כאן מידע איך אני מנקה ריצוף (דמוי פרקט) אחרי בניה?
ניקיתי ושיפשפתי עם אנטי קאלק, פיירי, עברתי בלטה בלטה, והיה נראה מדהים. תכלס כשהתייבש חזר להיות עם עננה לבנה מעליו.

איך אני יכולה להחזיר את הצבע המקורי שישאר גם אחרי שמתייבש?

• הוסף לסימניות
אל תשתמשי בחומרים חריפים כאלה
מקוה שהריצוף לא נהרס
בעיקרון רק מים, הרבה מים
במקרה הצורך עם קצת נוזל כלים פיירי
והכי טוב שתיצרי קשר עם החנות ותשאלי ספציפית על המספר דגם שרכשת מה אופן הטיפול בו

• הוסף לסימניות
לנו הרצף אמר למרוח על הרצפה שמן למאכל, זה מבריק את הרצפה ואח"כ ניתן לשטוף כרגיל.

• הוסף לסימניות
לנו הרצף אמר למרוח על הרצפה שמן למאכל, זה מבריק את הרצפה ואח"כ ניתן לשטוף כרגיל.

ניסיתם?
לא מותיר כתמים?

ואולי יש למישהו ניסיון עם חברה שמנקה טוב טוב כולל ביטול העננה הלבנה הזו?

תודה

• הוסף לסימניות
לדעתי עדיף להביא חברת פוליש שתנקה את שאריות הבניה.
אנחנו חסכנו בזה, ועד היום אני מצטערת

• הוסף לסימניות
לשפוך מים רבים ולערב בזהירות חומצת מלח לשפשף לגרוף ולשטוף שוב בהרבה מים,
ברצפות עם מקדם החלקה גבוה לפעמים גם זה לא עוזר אבל הריצוף מתנקה תוך כחודש מהניקיון השוטף.

• הוסף לסימניות
יש למשהו ניסיון עם חב' פלבני?

תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה לעבוד כל כך קשה
יש חומר מחברת יעקובי
בשם שיפוצניק
הנמכר בחנויות טמבור (אני רכשתי בבדק בית רח רבי יהודה הנשיא בית שמש
ניתן לפנות אליהם גם דרך אתר שלהם
http://www.bb-center.co.il

• הוסף לסימניות
@נחמי ווייס
גם לי יש את אותה בעיה.
ניקיתי עם שיפוצניק מספר פעמים.
כבר שמונה חודשים בדירה.

ולצערי.
נראה בדיוק כמו שאת מתארת!! :(

אולי קנינו באותו מקום?
קנית בחנות ברח' הלחי?
זו חנות שהומלץ עליה כאן בפורום מספר פעמים.
הם ממש מתחמקים.
מבטיחים הבטחות שיבואו, יבדקו (אחרי שאמרו לי בתחילה שאם אין בעיה, אשלם את הביקור, איימתי שאפרסם את שמם בפורום, הבטיחו שיטופל העניין ולבינתים נסחב והם ממש לא מתייחסים, כל פעם רעיון אחר למה זה לא מתנקה. בפעם האחרונה הם טענו שזה רובה שלא נוקתה וכמובן שאףףףףףףף אחד לא התלונן. המעניין הוא שבניין של 30 דיירים עם אותו קבלן ולאף אחד אין בעיה כזו, אבל מבחינתם, הבעיה ביישום, כל רגע יש להם רעיון אחר והבטחות שונות..)
אולי יש לנו את אותו ריצוף?

• הוסף לסימניות
יש סיכוי שחומר חריף מדאי במהלך הנסיונות הרס את הציפוי,,,,

• הוסף לסימניות
לחברות נקיון יש חומרים מיוחדים שמורידים את חומרי הבנייה.
יש לי מקומות בבית שעד היום [מעל 10 שנים] לא הצלחתי להוריד את חומרי הבניה.
הנקיון והפוליש שהחברות עושות - זה הפיניש לבנייה.

• הוסף לסימניות
יש סיכוי שחומר חריף מדאי במהלך הנסיונות הרס את הציפוי,,,,
גם אצלי יש כמו עננה לבנבנה על ריצוף דמוי פרקט.
לא לקחתי חברת ניקיון.
השתמשתי בשיפוצניק על פי הדרכה של החנות..

• הוסף לסימניות
אם אתם לוקחים חברת פוליש, שימו לב.
אחי לקח חברת פוליש, ועל כל המרצפות בדירה יש חריצים עגולים שעשתה המכונה שלהם.
הם השקיעו המון כסף על שדרוג הרצפות ממה שהקבלן נתן, ומהפיניש היה להם עגמת נפש גדולה.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים והיועצים, אבל לא היה לי כבר זמן להמשיך בניסויים, בסוף לקחנו חב' נקיון, ויצא ממש נקי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה