ניקוי שיניים עמוק - מה הפרוצדורה, המחיר והיכן בבני ברק

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת לגבי ניקוי שיניים עמוק שרופא חניכיים שלח אותנו לשם
מה הפרוצדורה שעברתם
מה המחיר אצלכם (מכבי אומרים שזה 2 טיפולים בני שעה ועולה 650 שח)
והאם ידוע לכם על מישהו מסוים שעושה את זה במינימום כאב וטוב

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת לגבי ניקוי שיניים עמוק שרופא חניכיים שלח אותנו לשם
מה הפרוצדורה שעברתם
מה המחיר אצלכם (מכבי אומרים שזה 2 טיפולים בני שעה ועולה 650 שח)
והאם ידוע לכם על מישהו מסוים שעושה את זה במינימום כאב וטוב
מבחינת מחיר זה לא יקר.
אני עשיתי לפני 5 שנים ושילמתי 750 ש"ח ל4 טיפולים.

• הוסף לסימניות
מבחינת מחיר זה לא יקר.
אני עשיתי לפני 5 שנים ושילמתי 750 ש"ח ל4 טיפולים.
750 דרך הקופה עם כל הביטוחים המשלימים
או דרך מישהו פרטי
כי אם שילמת אצל מישהו פרטי אז 650 דרך מכבישלי ל2 טיפולים בלבד זה יקר מאד

ובכל מקרה אשמח לשמוע איך זה עבר
כמה זמן היית בכל טיפול
האם זה אכן עוזר
והאם היית מרוצה מהשיננית
(אם כן, מה השם של המקום שטיפלת בו)

• הוסף לסימניות
750 דרך הקופה עם כל הביטוחים המשלימים
או דרך מישהו פרטי
כי אם שילמת אצל מישהו פרטי אז 650 דרך מכבישלי ל2 טיפולים בלבד זה יקר מאד

ובכל מקרה אשמח לשמוע איך זה עבר
כמה זמן היית בכל טיפול
האם זה אכן עוזר
והאם היית מרוצה מהשיננית
(אם כן, מה השם של המקום שטיפלת בו)
עשיתי באופן פרטי והמרפאה ההיא כבר נסגרה.
הניקוי מתבצע על כל הפה אז זה לא משנה לענין המחיר אם השיננית עושה את זה ב2 טיפולים או ב4.
לי אישית היה יותר נח לחלק את זה ל4 וכל פעם לעשות רבע מהפה.
כל פעם לקח בערך חצי שעה.
זה כנראה עוזר כי מאז אני עושה רק ניקוי אבן רגיל+ צחצוח בפרודנטקס ומצב הפה לא חוזר למצב שהיה אז

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות על רופא טוב או שיננית (עדיף אשה) שעושה זאת ,משהו מנסיון שעשיתם ועזר.

• הוסף לסימניות
עשיתי באופן פרטי והמרפאה ההיא כבר נסגרה.
הניקוי מתבצע על כל הפה אז זה לא משנה לענין המחיר אם השיננית עושה את זה ב2 טיפולים או ב4.
לי אישית היה יותר נח לחלק את זה ל4 וכל פעם לעשות רבע מהפה.
כל פעם לקח בערך חצי שעה.
זה כנראה עוזר כי מאז אני עושה רק ניקוי אבן רגיל+ צחצוח בפרודנטקס ומצב הפה לא חוזר למצב שהיה אז
תודה רבה על התשובה המפורטת
מבחינת כאבים זה היה יותר מניקוי רגיל?
שמו לך זריקת הרדמה מקומית?

וכמובן אשמח להמלצות הגולשים על מישהי טובה בבני ברק
שתוכל לקבל אותנו בהקדם

תודה

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התשובה המפורטת
מבחינת כאבים זה היה יותר מניקוי רגיל?
שמו לך זריקת הרדמה מקומית?

וכמובן אשמח להמלצות הגולשים על מישהי טובה בבני ברק
שתוכל לקבל אותנו בהקדם

תודה
כמובן עם זריקת הרדמה.
אחרי שההרדמה עברה לא היו לי כאבים יותר מניקוי רגיל.

• הוסף לסימניות
ניקוי שיניים עמוק או בשפה רפואית: הקצעת שורשים נעשה ע"י רופא שיניים או שיננית מומחית
במצב שבו הפה מלא באבנית והחניכיים במצב של דלקת מתקדמת ע"מ למנוע אובדן עצם, ניתוח ואובדן שיניים

עשיתי ניקוי כזה לפני כשנה, בד"כ עושים כל מפגש רבע פה כדי לעבור על כל שן ושן (לוקח בין חצי שעה לשלושת רבעי שעה) אצלי לקח אף יותר כי עושים זריקת הרדמה וכל פעם השיננית הייתה צריכה לחפש רופא פנוי (כי לה אסור לעשות את זה)

אחרי שיורדת הרדמה יכול להיות קצת כאבים, דימום ונפיחות של החניכיים שחולפים תוך כמה שעות עד יום
כנראה שאחר כך השיננית או רופא שיניים ידריכו אותך איך לנקות נכון את השיניים

כדאי לך לקרוא עוד באשכול https://www.prog.co.il/threads/משחת-שיניים-פראוור-ונסיגת-חניכיים.638328/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה