דיון ניקוי תנור תבניות וסירים

• הוסף לסימניות
מנסה להיגמל מסנט מוריץ..
איך מנקים באמצעים טבעיים או בחומרים עדינים יותר שאריות שרופות ולכלוכים כולל שומניים מתבניות תנור, תנור, סירים (מבחוץ) וכדומה.
לנקיון יומיומי משתמשת בפיירי אבל זה לא מספיק מרגיש לי נקי
ראיתי שיטות שעושות שימוש בסודה לשתיה וחומץ אבל זה נשמע לי ממש מלחיץ..
מישהי יכולה לכוון אותי?

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות עם קפסולות של מדיח כלים למי שיש
זה עושה פלאים

• הוסף לסימניות
אם משתמשים בהם בלי מדיח
הן לא פחות מסוכנות מסנט מוריץ
בשני אפשריות
1 להוריד את העטיפה של הקפסולה ולשפשף עם מים חמימים
2 לדעתי קצת יותר טוב להמיס את הקפסולה במים חמימים ואז לקחת כרית ניקוי ולקנות
בקשר לסיכון בדקתי מול אגף הרעלים במדינה ואמרו לי שלא מסוכן כך שאין בינו לסנט מוריץ השוואה כלל אבל בבקשה מי שמספק שיבדוק גם לבד
אגב יש עוד רעיון לאחר הניקוי להדליק את התנור ולשטוח על הדופן שלא התנקה נייר כסף שידבק קצת עם הרטיבות של הניקוי ואחרי חצי שעה להוריד את שמעתי בעבר מאחד חברות היצרנים כדאי לנסות על הדלת ואין צורך חום הכי גבוה אלא קצת

• הוסף לסימניות
אין לך מה להיגמל מסנט מוריץ, הסנט מוריץ של היום, אחרי שעבר שינוי מרכיבים, לא מנקה ממילא...

• הוסף לסימניות
אין לך מה להיגמל מסנט מוריץ, הסנט מוריץ של היום, אחרי שעבר שינוי מרכיבים, לא מנקה ממילא...
ממש לא
אני יודעת על מישהי שרופא אמר לה שבשום אופן אסור לה להשתמש באקנומיקה ובטח לא סנט מוריץ, עקב רגישות נשימתית. אלו חומרים חריפים שמכילים המון כימיקלים וממש לא בריאים לשאיפה.

• הוסף לסימניות
1724765313967.png

יש את כרית הניקוי הזו של סנו. אני קוראת לו "צמר פלדה מודרני" מנקה מדהים תבניות וסירים.
(סירים ניסיתי רק בתחתית, לדעתי יש לנסות ספציפית אם מתאים לכם לכלים ולא שורט),
אמנם לא הפסקתי לחלוטין עם סנט מוריץ ומידי פעם מנקה יסודי ממש,
אבל בשימוש שוטף - בשבילי זו הייתה תגלית!

• הוסף לסימניות
אני אוהבת להשתמש בסבון כלים, סודה לשתייה וחומץ. הכל תוסס ומבעבע. משאירה ככה לילה ולמחרת הכל יורד! בלי רעלים. יש לי סנט מוריץ, אבל הריח הורג אותי...חחחחח....

• הוסף לסימניות
ברזלית ננס
כמה פשוט ככה טוב
מורידה הכל! עם פיירי
עד שגיליתי אותה חשבתי שהעולם עומד על סנט מוריץ

• הוסף לסימניות
כבר שנים שמשתמשת רק במנקה תנורים של סנו-פורטה פלוס

לא מתקרב לרמת הרעילות של סנט מוריץ
ויעיל ברמה מאוד דומה

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
איך מנקים את הסירי שיש השחורים?
הסנט מוריץ והחריפים למינהם לא הורסים את הסיר?

• הוסף לסימניות
כל חנות מכולת

קבצים מצורפים

• ברזלית-לכלים.jpg
    ברזלית-לכלים.jpg
    KB 142.8 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
זה שורט.
לא מתאים לרב הכלים שלי
ואם הציפוי יורד זה עוד יותר רעיל

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול מותר להשרות סירים בסנו פורטה ליליה
כמו שאני משרה תבניות של תנור

או שלמישהיא יש פתרון אחר
יש לי סירים שמלוכלכים מבפנים בתחתית מהחום של הלהבה אך זה בתוך הסיר ומעט בדפנות
ואני לא מצליחה לנקות

• הוסף לסימניות
כבר שנים שמשתמשת רק במנקה תנורים של סנו-פורטה פלוס

לא מתקרב לרמת הרעילות של סנט מוריץ
ויעיל ברמה מאוד דומה
זה החומר האידאילי
סנט מוריץ חונק ממש
זה לא מתקרב לרמת החריפות של סנט מוריץ

• הוסף לסימניות
אני משרה בלימון וסודה לשתיה (בזהירות כי הם תוססים ביחד) ואחכ משפשפת עם סקוטש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה