ניקון או קנון למצלמה ביתית

• הוסף לסימניות
מקוה להעזר בכם...
בעבר נפלתי עם מצלמה יקרה אני מדברת על ביתית אני לא צלמת אבל בכל אפן היה חשוב לי מצלמה טובה עלתה לי 1400 וההסרטות על הפנים
תכלס עכשיו אני קונה מצלמה פשוטה סביבות 500 ש"ח ותעזרו לי להחליט איזה דגם יותר טוב קנון או ניקון ראיתי בחנות את ניקון 3200 s התמונות היו חדות מאד וההסרטות לא ככ וראיתי את קנון a 2400 , גם שם ההסרטות לא במיוחד טובות על מה אתם ממליצים?
איזה מצלמה חזקה יותר?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולי;979118:
מקוה להעזר בכם...
בעבר נפלתי עם מצלמה יקרה אני מדברת על ביתית אני לא צלמת אבל בכל אפן היה חשוב לי מצלמה טובה עלתה לי 1400 וההסרטות על הפנים
תכלס עכשיו אני קונה מצלמה פשוטה סביבות 500 ש"ח ותעזרו לי להחליט איזה דגם יותר טוב קנון או ניקון ראיתי בחנות את ניקון 3200 s התמונות היו חדות מאד וההסרטות לא ככ וראיתי את קנון a 2400 , גם שם ההסרטות לא במיוחד טובות על מה אתם ממליצים?
איזה מצלמה חזקה יותר?
תודה מראש!

הייתי ממליצה לך על ניקון s6000 קניתי אחרת רק בעקבות שדרוג אך הייתי מרוצה ממנה מאד גם מההסרטות שלה. היא עולה בסביבות ה1000 ש"ח , אך הוצאתי ממנה תמונות מעולות. תחפשי עליה חוות דעת. שווה מקווה שעזרתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה