ניקון/קנון, כן שוב ...

• הוסף לסימניות
א. בעזר"ה אני מעוניין לשדרג את ציוד הצילום שיש לי (ניקון). לפני שאני עושה את המהלך וקונה עוד מצלמה ועדשות של ניקון, מה שישאיר אותי "לעד" עם ניקון, עשיתי סקר שוק קטן הצע ומחירים ונדמה לי שבארץ קנון שולטים, יש יותר עדשות של קנון לקניה מיד שניה, מה שאומר שליותר אנשים יש את המוצרים שלה, והמחירים של קנון בהשוואה לאלו של ניקון נמוכים יותר ... שאלתי היא האם לדעתכם זה נכון ?
ב. ועוד פרט שולי, השאלה הנצחית, האם הרמה באיכות ודיוק הצבע שונה בין ניקון לקנון ?
ג. נכונה השמועה שה-7D ירדה ל4500 בעקבות ההשקה של ה-6D ?

תודה רבה רבה למסייעים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;910289:
ג. נכונה השמועה שה-7D ירדה ל4500 בעקבות ההשקה של ה-6D ?

אני קניתי את ה7D בארליך בקיץ האחרון והמחיר לא השתנה מאז.

• הוסף לסימניות
אל תשווה חברות אלא 2 סטים רלוונטיים עבורך. ושם תבדוק יתרונות וחסרונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;910289:
יש יותר עדשות של קנון לקניה מיד שניה, מה שאומר שליותר אנשים יש את המוצרים שלה,

לא זכיתי לרדת לסוף עומק דעתך..
מה שאמרת לא מורה שלאנשים 'יש' קנון יותר מניקון, אלא זה רק אומר שאנשים יותר 'מוכרים' קנון מניקון...ולמה הם מוכרים??? :eek::eek:
יהיה מי שיפרש כך ויהיה מי שיפרש כך, מה שבטוח שהוכחה שקנון טובה יותר מניקון מהמציאות הנז"ל שהבאת, וודאי שאיננה נכונה!

בכל אופן, שהקב"ה יכווין להכי טוב--בשבילך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;910402:
אל תשווה חברות אלא 2 סטים רלוונטיים עבורך. ושם תבדוק יתרונות וחסרונות.
תודה רבה
ההיתלבטות שלי היא לא רק על הגוף, אלא על החברה בכלל העדשות הפלאשים וכו' ... האם כל הציוד הנלווה יהיה נגיש יותר בקנון מאשר בניקון מבחינת מחיר וזמינות ביד 2 ...

שוב תודה על העזרה

• הוסף לסימניות
היה היו 2 צלמים שהופיעו באיזו תכנית וכל אחד הגן בחירוף נפש על החברה של המצלמה שלו (קנון-ניקון).
לאחרי שנתיים התברר שכל אחד מהם עבר לחברה המתחרה...

ציוד יותר זול כסט תמצא בקנון.

• הוסף לסימניות
אהלן דוד מה המצב ? בקשר לשאלה שלך גם אני הסתפקתי בזה ולבסוף גיליתי שהכי נכון להתעסק בשניהם ולראות למה אתה הכי מתחבר , אני אישית מעדיף קנון , ולשאלה בקשר לציוד יותר קל למצוא קנון כי היא יותר נמצאת בשוק שלנו בארץ והאופטיקה של העדשות אני לא חושב שניקון מגיע לקנון , העיקר שיהיה בהצלחה ;)

• הוסף לסימניות
הצבעים שאתה ספציפית מפיק מניקון - נהדרים, אני לא בטוח שתוציא צבעים זהים בקנון, שווה לך לבדוק את זה לעומק.

אם אתה רוצה לשחק קצת עם קנון, אתה מוזמן.
אני מנסה כבר זמן מה לארגן יציאה לצילומים ולא ממש מצליח.
מיכאל, מה נסגר איתך?..

• הוסף לסימניות
מאיר ... ממש וידוי ( חבוי ) על התסכול שלך מיחס ניקון קנון! מי יתן והקב"ה יושיעך ויבטל את כל דיני הקנון מעליך .

אמרת שאתה חוזר אליי כמה דקות לא??..... ידידך מיכאל דב.

גילוי נאות : כל צלם שמצלם מקנא בחברה האחרת . אז לא משנה מה יהיה הכי חשוב זה ללמוד את הצד של היצירה שבצילום. החלק הטכני גם הוא מתחלק לציוד עצמו. ולשליטה בו ( 70 אחוז לדעתי ) א"כ נמצא שהחשיבות של הציוד הוא לא תופס כ"כ הרבה חשיבות ביחס לשאר הפרמטרים לצילום מקצועי.!

• הוסף לסימניות
מה שבטוח זה שניקון מצטלם מצויין בקנון...:D

קבצים מצורפים

• IMG_4514 copyYAFO.JPG
    KB 293.4 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
היי היי מיכאל.. אל תתלהב..

הדגשתי שאני מדבר ספציפית אליו, לא באופן גורף.
אני מאוד מבסוט מהצבעים של ה5D3 שלי
(הגדרתי את זה פעם כמצלמת קנון עם צבעים ניקוניסטיים משהו.. אבל היי, לא אמרתי כלום!)..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה