נכתב ע"י shiraשירה;1616704:תודה!
אני ממש לא רוצה להכנס לויכוח קנון ניקון הוא ישן וחסר טעם לדעתיץ
אבל מעניין אותי אם יש פה כאלה עם ניקון
ובעיקר המלצות לעדשות
איזה מאקרו יש מומלצת נראה לי 80MM ומעלה
נכתב ע"י GolanArt;1616718:אני הקטן רוצה לומר שני דברים:
א. ניקון וקנון, שניהם גדולים וטובים, ההבדל ביניהם הוא בעיקר עניין של טעם
ונוחות. יש כאן צלמים ענקיים עם שתי המערכות.
היתרון של ניקון הוא הטווח הדינמי, אבל החיישנים החדשים של קנון מציגים
התקדמות שמדביקה את הפער ל"ד. (בדגם החדש של ה5D)
ב. סדרת העדשות החדשה של סיגמה שנקראת A, עושה בית ספר
לחברות הגדולות, ובחלק מן הדגמים מתחרות אפילו עם צייז, והכל
בפחות מחצי מחיר, ולפעמים שליש!
אגב, המקרו 90 של טמרון, היא עדשה פצצה!
(Tamron AF SP 90mm f/2.8 Di VC USD Macro)
נכתב ע"י דוד דנברג;1616532:? כל מה שיקר מומלץ
יש את הסדרה הבסיסית של ניקון 14-24 2.8 | ...
מקריאה ברשת ואישור של חברים יש המלצות על כמה חילופיות כמו הסיגמא 35 1.4 טמרון 24-70 ועוד ... אין לי ניסיון איתן.נכתב ע"י שלמה;1616770:יש לך המלצה על עדשה חלופית?
www.samyang.co.ilנכתב ע"י שלמה;1618227:אפשר לינק לאתר הרשמי בארץ?
נכתב ע"י msphoto;1618175:יש לי גם את ה14mm וגם את ה12mm החדשה של סאמיאנג
ה14mm הרבה פחות מוצלחת מבחינת סוג העיוות, הפינות נמרחות החוצה באגרסיביות (בעיקר בצילום זוויתי)
ה12mm היא פישאיי והעיוות שלה נעים לעין ומעגל פנימה את הפינות.
D90 גוף מיושן, מאז יצאו דגמים חדשים עם נוחות ואיכות טובים בהרבה.נכתב ע"י אפרת 10;1619223:מישו יכול לתת חו"ד למצלמת ניקון D90? איך היא מה היא
ועדשת 18-105
(ואל תשאלו למה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים