דרוש מידע ניקיון כיורי חרסה

• הוסף לסימניות
בדירה שאליה נכנסנו לאחרונה יש כיורי חרסה במטבח,
כשנכנסנו לדירה הכיורים היו מבריקים ומבהיקים בלובנם, (לא חדשים בני שנתיים)
לאחר תקופת שימוש התחילו הכיורים לקבל גוון שלא יורד וכן כתמים שלא רוצים ללכת עם שום חומר,
הבו לי עצה, איך מנקים, והאם בדיעבד יש לכיורים אלו צורת ניקוי שאסור לעשות, כגון חומרים חריפים סקוטש וכו?

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם יש צורות ניקיון שמזיקות,
אני מנקה עם אנטי-קאלק, הוא ממש מלבין את הכיור, לפעמים גם עם אסטוניש מטבח.

• הוסף לסימניות
ל'חרסה' יש שירות מדהים!
לפני כשנה קניתי כיור אפור והתקשיתי בנקיונו, פניתי לשירות הלקוחות שלהם - הנציג שלח לי סרטון הדגמה וכן הדריך בטלפון, מבריק!

• הוסף לסימניות
אני גם ממליצה על אנטי קאלק - זה הדבר היחיד שמוריד לי את כל הכתמים 100%

• הוסף לסימניות
אקונומיקה סמיכה חצי שעה
אחר כך וויש
והכיור לבן

• הוסף לסימניות
לי עזר מסיר עובש.
השימוש על אחריותך בלבד.

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממלאה באקונומיקה ומים חמים (הברז על חם) ומשאירה לחצי שעה.

• הוסף לסימניות
ספוג הפלא ניסית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה