כי אני מאוד מאוד צנוע. אחלה ענב אפילו. לגבי התמונה אתה צודק. הפרספקטיבה היא נכונה אבל בגלל שהנקודת אופק היא קרובה מידי, אז הייתי צריך לחתוך את התמונה אחרת כדי לשבור את מה שמפריע לעיין. אנסה להשתפר.נכתב ע"י golstein;2508153:תשמע גקי אתה גדול איך לא שמתי לב אליך עד עכשיו?!
אני רואה שאתה גם מצייר במגוון סגנונות לא דבר פשוט!
בקיצור קנית אותי,כל רבוע מעניק זוית אחרת תענוג לעיניים
קומיקס מושלם!!!
אם אפשר בקטנה בשלימות כזו כל דבר לא מושלם זועק,
אז בעמוד השלישי בתמונה העליונה עם המרצפות הגדולות ,
משהו בזוית משובש ,בהצלחה.
תרגיש חופשי. אני לא אעשה זאת. לחשוב שאני השארה לאחרים זו שחצנות. כל החיים מחפשים את הקוו המתאים, כל החיים מחפשים להשתפר ולדעת שיש כל כך הרבה ללמוד. אני באמת חושב שיש לי עוד הרבה ממה ללמוד. איירתי יותר ממאתיים ספרים- הוצאתי משהו כמו עשרים קומיקסים שאיירתי וכתבתי- מאות סטורי-בורדים, ועיצוב דמויות ומותגים. ובכל זאת אותה שאלה: האם לא יכלתי לעשות את זה יותר טוב?נכתב ע"י א-ירושלמית;2509280:אפשר לצרף את האשכול הזה לאשכול ההשראות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים