יויו אפשר לפרק את כל העגלה חוץ מהשלד ולכבס על 30 מעלות מכונה קצרה,איך מנקים עגלת יויו בד שחור/כחול, מכניסים הכל למכונה? כמה מעלות? מכונה קצרה עדיף? מרכך/אבקה וכו
וכן עגלת סיבקס מיוס שהבדים גם שחור וגם לבן באותם חתיכות, איך אוודא שהשחור לא יעבור ללבן? איך לכבס/לשטוף? יש כתמים צהובים, רוצה שהכל ירד...
אשמח לכל עצה!
יויו לכבס ללא מרכך כבביסה. זה מדהה את הבדאיך מנקים עגלת יויו בד שחור/כחול, מכניסים הכל למכונה? כמה מעלות? מכונה קצרה עדיף? מרכך/אבקה וכו
וכן עגלת סיבקס מיוס שהבדים גם שחור וגם לבן באותם חתיכות, איך אוודא שהשחור לא יעבור ללבן? איך לכבס/לשטוף? יש כתמים צהובים, רוצה שהכל ירד...
אשמח לכל עצה!
מה עם ריח?יויו לכבס ללא מרכך כבביסה. זה מדהה את הבד
30 מעלות מכונה עדינה
זה משו שאני עושה כל יום חמישי...
את עושה מכונה ארוכה? לא נראה לי שיש לי קצרה עדינה, רק אפשר לבחור מעלותיויו לכבס ללא מרכך כבביסה. זה מדהה את הבד
30 מעלות מכונה עדינה
זה משו שאני עושה כל יום חמישי...
חוץ מהשלד מכניסה הכל למכונהמה עם ריח?
ככה, הכל כולל הפלסטיקים של הקשירה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים