ניר עציון - בבנין או בחוץ?

• הוסף לסימניות
החדרים במלון ברמה מלונאית
החדרים בגן- ישנים יותר
המחיר זול יותר בגן

עכשיו תעשו סדר עדיפויות

• הוסף לסימניות
בפנים למרות שגם בחוץ לא רע.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שעם ילדים יכול להיות לכם הרבה יותר נחמד בחוץ.
לא ראיתי את החדרים שבחוץ, אבל יש שם מרחבים והרבה מקום שיכולים ליהנות ממנו.
אולי תבקשו שתחליטו כשתגיעו? יש אפשרות כזו?

• הוסף לסימניות
בפנים!
בחוץ זה סוג מושב גם הריחות וכו'...

• הוסף לסימניות
מנסיון של ארגון ארועים במקום:
יש ריח גם בבנין...... במיוחד בבין הערביים-ערב, שאז הרוח נושבת לכייון המלון
יש מעלה להיות בבנין - שלא צריך ללכת הרבה לחדר האוכל,
ומצד שני יכול להיות רעש במסדרון

• הוסף לסימניות
אנחנו ניסינו שם הכל, והכי אהבנו את חדרי הגן שבבנין המלון, אלו חדרים בקומת קרקע עם יציאה החוצה, אבל בסטייל של המלון.

• הוסף לסימניות
בחום של הקיץ ברור שעדיף בבנין. מקסימום אפשר לצאת עם הילדים החוצה, זה לא מרחקים.

• הוסף לסימניות
התבלבתי עם כינר, מוחקת את ההודעה

• הוסף לסימניות
יש 3 סוגים של חדרי גן
יש חדרים דה-לוקס, שזה חדרים כמו במלון
יש חדרים משופצים - לא הייתי שם
יש חדרים רגילים - שוב לא הייתי, אבל הבנתי מהאורחים שלנו שזה חדרים ישנים (ויש כאלו בסביבות חדרים 108 שהם "מתחת לאדמה!" כלומר חלון בגובה הקרקע, משו כזה)
אז תלוי איזה חדר מקבלים....
החדרים הטובים זה במשפרים הגבוהים: 170+ בין 160+ בערך

• הוסף לסימניות
אוי מצטערת כתבתי על כינר

בניר עציון באמת אין לי מושג (היינו פעם בחדר במלון והיה מקסים אבל אין לי נסיון עם החדרי גן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה