התייעצות נישה בסלון גבס

• הוסף לסימניות
בסד
חברים יקרים
רציתי להתיעץ אנחנו בבית שמש
מעונינת לשקול נישה בסלו ן שאפשר יהיה לשים עליה פמוטים
האם זה מתאים לא מסוכן נרות על גבס גם אם אשים מגש
האם יש לכם המלצות מנסיון לאיש גבס מוכשר ואמין באזור בית שמש?
ממש תודה ויום טוב.

• הוסף לסימניות
שאת אומרת נישה
את מתכוונת לעשות ארון גבס בולט ובתוכו לבנות נישה?

בכל אופן לי יש ארון גבס שחלק ממנו זה מדף ממשיך לנוי בלי חלק עליון, יש עליו זכוכית ואני מניחה נרות.

• הוסף לסימניות
אני לא מתכונת לספריה אלא משהו לנוי עם מדפים
אשמח אםתוכלו לשלוח לי תמונה
האם המדף לנרות חיב להיות עם זכוכית עליו?
תודה

• הוסף לסימניות
אשתי מדליקה על מדף גבס ללא זכוכית רק כמו על כל דבר,
כדאי שיהיה על מה להניח את הגפרור הדולק אחרי ההדלקה.
האמת שעשיתי את המדף לבד - מדף משולש בזווית בסלון.

• הוסף לסימניות
בסד
חברים יקרים
רציתי להתיעץ אנחנו בבית שמש
מעונינת לשקול נישה בסלו ן שאפשר יהיה לשים עליה פמוטים
האם זה מתאים לא מסוכן נרות על גבס גם אם אשים מגש
האם יש לכם המלצות מנסיון לאיש גבס מוכשר ואמין באזור בית שמש?
ממש תודה ויום טוב.
הקפצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה