התייעצות נישה לכיור וארון בחדר שינה

• הוסף לסימניות
יש לי בחדר שינה נישה יפה כזו יש לי הכנה לכיור
אני רוצה לעשות שם ארון עם כיור וכן ארון מעל הכיור ומדפים לנוי
אשמח להמלצות איפה אני מתחילה האם ללכת לנגר ואחרי זה להזמין שיש וכיור ?
או ללכת לחנויות קרמיקה להכל ?
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
אולי יותר זול לחפש משהו מוכן - ארון שמגיע עם כיור מובנה מעליו. אינסטלטור יכול לעשות את כל ההרכבה.
הנישה כבר בנויה? איזה גודל היא?
את הקרמיקה עושים אח"כ, ובסוף את הברז (אבל צריך להכין את החור בקרמיקה בשביל הברז אם הברז יוצא מהקיר).
וצריך לעשות קרמיקה רק עד הגובה של המדפים.

• הוסף לסימניות
אולי יותר זול לחפש משהו מוכן - ארון שמגיע עם כיור מובנה מעליו. אינסטלטור יכול לעשות את כל ההרכבה.
הנישה כבר בנויה? איזה גודל היא?
את הקרמיקה עושים אח"כ, ובסוף את הברז (אבל צריך להכין את החור בקרמיקה בשביל הברז אם הברז יוצא מהקיר).
וצריך לעשות קרמיקה רק עד הגובה של המדפים.
הברז אמור לצאת מהכיור לדעתי,
יש לי הכנס לצנרת וביוב בקיר
אז הכי טוב ללכת לחנויות של קרמיקות וכיורים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה